CharmQuell hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arsenic_1

Picopat
Katılım
25 Mart 2023
Mesajlar
120
Son zamanlarda çok fazla üstüne gidilen 21 yaşında birçok insandan kendini geliştirmiş yaşantısı 21 beyni ise 50 yaşındaki tecrübeli bir insana sahip bir beyni olduğunu düşmanına dahi açık ara prim vermek istemeyen insanlara köşeli şekilde iyi davranarak veya davranmayarak tamamen iyi niyetli kendi çapında iyi bir içerik üreticisi olduğunu düşünüyorum. Ve kendisini gerçekten şahsen çok seviyorum. Son zamanlarda yaşadığı talihsiz olaylar. Üstüne gidildiği karaktersiz insanların üstüne gitmesine rağmen bu kadar olgun ve mükemmel bir tavır sergilemesi gerçekten çok etkileyici. Bir depremzede olarak söylüyorum bunu çok kaliteli acısını içinde yaşayan yalnız kaldığında uzaklara dalıp ağlayan ama bunu insanlara yansıtıp prim denilmesinden çekinen bu kadar da düşünceli bir insan olduğunu düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yayınlarda arkadaşları konuşurken dedikleri şeyin bitmesini beklemeden, kendisi konuşmaya başlıyor. Onun dışında en sevdiğim YouTuberlardan.
 
Son deprem olayları ile tanıdım. İçerikleri hakkında bilgi sahibi değilim fakat yaşadığı zor olayların üstesinden büyük bir olgunlukla geldiğini düşünüyorum. Kız arkadaşını ve annesini kaybetmiş, 21 yaşında birisinin başa çıkamayacağı acıları sırtlamış. Aynı durumda kaldığımı düşününce epey hayata küsmüş bir tavır takınırdım muhtemelen. Umarım hayatı istediği gibi geçer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı