Avrupa'nın en iyi ülkesi nedir?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıl içerisinde yurt dışına gitmeyi planlıyorum eğer olursa tabii ki. Avrupa'da nerelere gidilebilir? Almanya düşünüyorum ama dilini çok sevmiyorum. Hollanda olabilir orada halk İngilizce bayağı konuşuyor diye gördüm. Almanya - Hollanda arasındayım. Hangisinde daha rahat yaşanılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aslında en büyük isteğim İngiltere'de yaşamak. Ana dili İngilizce olan iyi bir yer istiyorum. Kanada falan çok uzak diye oraları sildim gibi. İngiltere vize sıkıntısı olabilir kesin olmadığı için bilemiyorum. Şu anda aklımdakiler Avrupa olarak Almanya - Hollanda. Avrupa dışında İngiltere, bu ülkeler hakkında bilgisi olan varsa kıyaslayabilecek çok memnun kalırım. (Bu arada AB vatandaşı olarak İngiltere'ye çalışma vizesi başvurusu yapsam fark yaratır mı? AB vatandaşı veya Türk vatandaşı olarak vize başvurusu yapmak İngiltere için hiçbir fark yokmuş diye gördüm bu doğru mu bilen varsa çok iyi olur.)
Gezmek için İspanya, italya.
Yaşamak için Almanya.
 
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıl içerisinde yurt dışına gitmeyi planlıyorum eğer olursa tabii ki. Avrupa'da nerelere gidilebilir? Almanya düşünüyorum ama dilini çok sevmiyorum. Hollanda olabilir orada halk İngilizce bayağı konuşuyor diye gördüm. Almanya - Hollanda arasındayım. Hangisinde daha rahat yaşanılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aslında en büyük isteğim İngiltere'de yaşamak. Ana dili İngilizce olan iyi bir yer istiyorum. Kanada falan çok uzak diye oraları sildim gibi. İngiltere vize sıkıntısı olabilir kesin olmadığı için bilemiyorum. Şu anda aklımdakiler Avrupa olarak Almanya - Hollanda. Avrupa dışında İngiltere, bu ülkeler hakkında bilgisi olan varsa kıyaslayabilecek çok memnun kalırım. (bu arada ab vatandaşı olarak İngiltere'ye çalışma vizesi başvurusu yapsam fark yaratır mı? Ab vatandaşı veya Türk vatandaşı olarak vize başvurusu yapmak İngiltere için hiçbir fark yokmuş diye gördüm bu doğru mu bilen varsa çok iyi olur.)

Lüksemburg ama şöyle bir şey var Lüksemburg'un resmi dilleri lüksemburgca Fransızca ve Almanca Avrupa'da resmi dili İngilizce olan ülkeler şunlar;
  • İngiltere.
  • İrlanda.
  • Kuzey İrlanda.
  • İskoçya.
  • Malta.
  • Galler.
  • Cebelitarık.
  • Man Adası.
Ama Hollanda, Danimarka, Finlandiya, İsveç ve Norveç gibi ülkeler Avrupa'da en iyi İngilizce konuşan ülkeler arasında yani çok da sıkıntı çekmezsin diye umuyorum.
 
Avusturya ve Polonya. Hiç kimse kusura bakmasın, Almanya ekonomik gerileme yaşıyor bu haberlere ve medyayada yansıyor. Avusturya eşeğini sağlam kazığa bağlayarak halkı için tüm imkânları sağlıyor. Polonya zaten Avrupada medeniyetin beşiği. Fransa ve İngiltere çok ırkçı, İspanya çok pis, İtalya çok saygısız. Finlandiya ve Norveç'de çok ırkçı. İsveç ile diplomatik kriz yaşadığımız için ora hakkında yorumsuzum.

Daha iyi alım gücü, daha mutlu hayat, hakkını alma, insana değer verilmesi, çikolatası, arabası erika marşı gibi.

Boş alman hayrani bir çocuk daha.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı