Xiaomi yerine iPhone?

Hocam epey sitesinde karşılaştırıyorum özellikler neredeyse aynı ve dediğimi gibi ekranda hayaletlenme var ve yan tarafta ses açma kapatma tuşlarının çalışmaması beni gıcık ediyor, ha diyebilirsin yaptır diye ama zaten bu telefondan sıkıldım. 8+ de benim bütçemi aşıyor maalesef bu 2 IPhone'dan birini alabilirim.

Hocam çalışıyor musunuz?
 
Merhaba arkadaşlar elimde Xiaomi Redmi 9C 64 GB depolama 3GB RAM'e sahip bir telefon var. iPhone almak istiyorum. Xiaomi Redmi 9C 2020 Haziran ayında çıkmış bir telefon ve ben çıktığı ay aldım üzerinden 3 yıl geçti ve güncelleme artık almıyor, ekranda hayaletlenme (yanma gibi) bir çizgi çizgi oluşma durumu var, dokunmatik sıkıntılı arada basıyor basmıyor ve sağ taraftaki ekran kapatma, ses açma kapatma tuşları sorunlu (çalışmıyor). Bütçem az maksimum 3000 TL bandında bir telefon alabilirim. Diyorum ki iPhone 7 32 GB mı alsam yoksa 6S 32 GB mı? Xiaomi yerine almak mantıklı mı olur yoksa almamalı mıyım? Bu telefonu alırken zaten içimde şüphe vardı, siz ne düşünüyorsunuz?

Eski telefonunu easy cep e satabilirsin.
 
İphone 11 128 gb altı alınmaz bence daha güncel bir android cihaz almak en mantıklısı olacaktır .
 
Aileniz'den para eklemesini isteyin. Çocuğusunuz eğer maddi bir sıkıntı çekmiyorsanız muhtemelen kabul ederler kaç paranız varsa onu da ekleyin.

2,3K ya iPhone 6S almamalı mıyım cidden o kadar kötü mü diyorsunuz? Zaten ben telefondan hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ha oyun dersen dışarıda bir yerde olduğumda zaman öldürmelik indirir silerim.
 
2, 3K ya iPhone 6S almamalı mıyım cidden o kadar kötü mü diyorsunuz? Zaten ben telefondan hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ha oyun dersen dışarıda bir yerde olduğumda zaman öldürmelik indirir silerim.

Hocam 6S alacaksanız birkaç yıla pişmanız olabilme ihtimaliniz var çünkü bayağı eski bir telefon. En düşük 8+ alınmalı. Yenilenmişlere hiç yönelmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı