ABD'ye taşınma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bunu bilmiyordum, öğrenmiş olduk. :)
Neyse konuyu fazla uzatmayalım dostum farklı konulara döndürmeye başladı insanlar konuyu, bizim milleti bilirsin hemen bir karışıklık yaratma derdindeler. Belli bi' bilgi aktarmaya çalıştım ya da çalıştık ama nafile, sen ne söylersen söyle, söylediğin karşındakinin anladığı kadardır. Bazen insanı aptal yerine koyuyorlar gerçekten, örneğin kendimden bir örnek vereyim benim yurt dışında yaşama olanağım var ama bu memlekette yaşıyorum diye okuldaki bazı zeki insanlar (Sözde zeki) gitsene bu ülkeden ne duruyorsun diye laf atıp duruyorlar, yaşım da henüz oralara gidicek kadar erişkin bile değil:) Bunu düşünücek kadar kafaları olsaydı şuanda Türkiye bu konumda olmazdı kendimce.
 
Vatanını seven milletini seven ülkesinden gitmez her şeye rağmen gider ki zaten senin gibilerine ihtiyaç yok bu ülkede gidebilirsin ABD'ye. Asıl vatan sevdalıları şuan meydanda olanlardır.
İstediği yerde yaşayabilir. Sizde oturduğunuz yerden onu vatan haini ilan edemezsin. Asla bilemeyiz belki bu ülkeye senden fazla katkısı oldu. En azından klavye başından milliyetçilik yapmamış.
 
İnsanları ''Vatan Haini'' veya ''Vatan Sevdalısı'' diye kafana göre ayrıştırmayacağın bir zaman, ülke modern seviyede ve insan haklarına hoşgörülü olur. Birilerini tanımıyorken atıp tutmak kolay. Meydanlara falan inmedim. Bununla beraber senin gibiler de vatan sevdamı sorgulayamaz. İnsanları ayrıştırın, kana doymayın, işinize gelmeyeni yollayın, yaşatmayın aranızda. Sorsak bu kafadakiler vatan sevdalısı, zıt olanlar hain. Güzel düşünce gerçekten.
Doğru 1.gün çok güzel tayyip gebersin gidiyor dersiniz, 2.gün tiyatro dersiniz, 3.gün ise haydi mitinge demokrasi dersiniz. Ülkemizi kötü durumlara getirmek isteyen ABD'ye gitmek istiyorsan kapı açık hadi git, geri gelirsen durumlar kötü olur ama.

İstediği yerde yaşayabilir. Sizde oturduğunuz yerden onu vatan haini ilan edemezsin. Asla bilemeyiz belki bu ülkeye senden fazla katkısı oldu. En azından klavye başından milliyetçilik yapmamış.

Ülkeye benden daha fazla katkısı mı oldu ? Vatan'ı sevseydi kurtarmak isteseydi darbecilerin elinden, gidip meydana inip karşı çıkardı, ki sizin gibiler zaten evinde oturup bilgisayarında adult açıp izleyip sonrada bize tiyatro dersiniz. Kaç şehit verdik biliyor musun sen ? Sinirlendirme beni burda. Ayrıca herhangi bir darbe yanlısı RTE'ye hakaret görürsem ihbar ederim.
 
Ülkeye benden daha fazla katkısı mı oldu ? Vatan'ı sevseydi kurtarmak isteseydi darbecilerin elinden, gidip meydana inip karşı çıkardı, ki sizin gibiler zaten evinde oturup bilgisayarında adult açıp izleyip sonrada bize tiyatro dersiniz. Kaç şehit verdik biliyor musun sen ? Sinirlendirme beni burda. Ayrıca herhangi bir darbe yanlısı RTE'ye hakaret görürsem ihbar ederim.
Ne kadar çok tartışma çıkarma merakınız var yahu. Konu dışına çıkmaya başladınız iyice, konu zaten bitti ve kilitlenebilir @JaroxJamaica, @samet67671.
 
Babamın işi yüzünden ABD'ye gitmiştik. Bende geldim. Gelmeyin. Pişman olursunuz. Dediğiniz gibi değil parası olan afedersin sokağın ortasında cinsel ilişkiye giriyor.
 
Konuya sonradan dahil oldum fakat şuraya kadar yazılmış her satırı eksiksiz okumaya gayret ettim. Evet bugün baktığımızda bahsettiğiniz ülke-diğer avrupa ülkeleri gibi ülkeler bazı konularda önümüze geçmiş olabilir; doğal olarak da birey olarak daha güzel imkanlar çerçevesinde yaşamayı talep ediyor olabilirsiniz ama sizden ricam lütfen şu andan sonra söyleyeceklerimi yanlış anlamayın. Bu talebiniz açıkça bencilliktir ve çıkarları birinci plana atmaktan başka bir şey değildir. Siz bu ülkeyi terk etmeyerek hayalinizdeki yaşamı kuramayabilirsiniz, bunu çocuğunuzda yapamayabilir ama şunu unutmayın ki gerçekten vatan nedir bilen ülkesine hizmet etmeyi kendine borç bilen insanlar olarak üzerimize düşenden biraz fazlasını yaptığımız takdirde hayallerimizi hatta daha ötesini torunlarımız-torunlarımızın çocukları yaşayacaktır. Yeter ki kimse bu ülkenin insanını küçük görmesin, her zorlukta kaçmaya çalışmasın.

Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
 
Asla o tankları, araçları durduran halka, şehitlere bir sözüm yok. Ne yaptın cepheye gidip savaştın mı? Allahını seversen. Sizin gibiler yüzünden bulunduğumuz yerde herkes alevi mahallelerine saldırdı. Bunu hiçbiriniz düşünmüyor bile. Vatan kurtuldu fakat siz kendi aranızda savaş çıkaracaktınız. Hem onun darbecilere karşı dışarı çıkmadığını nereden biliyorsun ve başka ülkede yaşamak istiyor diye darbeci de ilan ettiniz ya. İşte Amerika'nın bu tarafı güzel kimse, kim ne der diye düşünmüyor. Sizin gibileri kimse takmıyor orda. Zaten takılacak biri değilsiniz. Ve sanırım siyaset yüzünden de yetkilerim kısıtlanacak ama yapacak bir şey yok. Daha da sizin geri kafalılığınızla uğraşamayacağım.
 
İlk Önce şu 2 videoyu bi izle:
1-https://www.youtube.com/watch?v=YluMTDNFTdI
2-https://www.youtube.com/watch?v=rOqWSWzgvdo

Sonra duşun burada olanları orada bulabilecek misin?


Neden olmasın ? Milleti neden küçümsüyorsun. Böyle düşünmeye devam etiğin sürece ezilirsin.

Ben huzur istiyorum huzur. Her gün macera, aksiyon görüyoruz zaten ülkede, bir gün patlama, bir gün darbe, bir gün tecavüz, taciz haberi ben orada huzurluca yaşarım komşuya ihtiyacım yok zaten. Hala bu saçma sapan şeyler olmadan yaşayabilirmisin diye sormayın.
 
Suriyelileri ülkemize alıp Sınavsız Üniversite, boş Toki konutlarına yerleştirmeyi ve daha niceleri şimdi bana burada birisi açıklasın Suriyelilere ülkeyi 3 Milyar Euroya satıp kendi vatandaşına Ananı da al git de Kendi evladın yıllarca emek verip Üniversiteyi bitirsin hadi geçtim Üniversiteyi ilk okul mezunu adam afedersiniz ama Eşek gibi çalışıp evine ekmek götürme derdine düşsün sen git 50 TL olan faturayı 100 TL ye verip %100 zam yap, 100 liralık şeye bir ton KDV vs bahanesiyle ekleyip milleti soy Kahraman ilan ettiğiniz gencecik ER lere üst rütbelilerin emirleri yüzünden linç et, boğazlarını kes Kadın, Çocuk tecavüzlerine sesini çıkartma Mısırda bir kız öldü diye ağla Rabia mevzusunu çıkart ama kendi ülkende her gün onlarca insan öldüğünde, askerin şehit olduğunda gram göz yaşı dökme. Kızlı, Erkekli aynı okulda okuyamaz de İmamhatip okullarının çoğu lüks ve herkes sınıflarda 20 25 kişi otururken biz sınıflarda 50 kişi doluşuyorsak milletten topladığınız(Soyduğunuz) parayla gidip kızının düğününü yap bir de o bahaneyle trafiği kapatıp düğün yerine perde çek, seçmeli ders diye zorla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini koy güya seçmeli ama zorunlu veriyorlar ya saymadığım o kadar şey var ki artık bizim insanımıza laf anlatamazsın tutturmuşlar bir eskiye bakın bir yeniye bakın yahu insan der ki Teknoloji ve Eğitimin sürekli geliştiği farkı insanların bilinçlendiği durum ortada ama bizim insanımız yabancılardan kendi halkının parasıyla aldığı teknolojiyi bizimmiş gibi gösterip, Yok efendim biz köprü yaptık yok yol yaptık bunu yapan şirketlere bakın çoğu yabancı menşeili yani bana burda birisi çıkıpta demesin biz dünya lideriyiz felan biz her şeyde dünya sonuncusuyuz El ele tutuşan, yolda yürüyen kızlara, sevgililere öküz gibi bakan bir toplumda yaşıyoruz kendi koltuğu için yapmayacak şeyi olan Amerikan uşaklarının yönettiği bir ülkede bu ülkedeki insanlar bu kafayla ilerlerse hiç bir halt olmaz öyle her şey Devletin, zenginlerin televizyonlarını izlediğiniz haberlerde değil gerçek dünya dışarda gidip görmeden etmeden bilmeden yorum yapmak kolay Darbeymişte şeymişte darbe marbe öyle olmaz kendinizi kandırmayın bakın millet nasıl her şeyi unuttu size ufak bir tiyatro yapıp rollerini iyi çalışsalar yeter.

Bizim millete Eşek desen laf söyler, üstüne binsen laf etmez derler...
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı