YKS'ye az süre kala hangi konulara çalışılmalı?

O zaman git bu yıl 2 yıllığa. Ne istiyorsun bölüm olarak?


Hocam güldürdünüz bölümün puanları çok düşük. 🤣
Buradaki üniversitelerden sadece bir kaçı güzel. O güzellere Fırat Üniversitesi eklenebilir. Arkadaşın tek şansı DGS fakat ona çalışılacağına TYT AYT köklemek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü hem okul notlarını yüksek tutması gerekiyor falan o tempoda zor gelebilir.
 
Buradaki üniversitelerden sadece birkaçı güzel. O güzellere Fırat üniversitesi eklenebilir. Arkadaşın tek şansı DGS fakat ona çalışılacağına TYT AYT köklemek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü hem okul notlarını yüksek tutması gerekiyor falan o tempoda zor gelebilir.

Hocam kalan sürede bende Full TYT yapıp 2 yıllık bir üniversiteye gideceğim bu yıl elektronik teknolojisi istiyorum. Bence arkadaşta isterse başarabilir. DGS ile makine mühendisliğine vs geçiş yapabilir. Evet DGS zor ama mezuna kalması saçma.
 
Matematikle vakit kaybetmek istemiyorum çünkü hiç bilgim yok.
Hocam TYT'de hepsinin katsayısı aynı zaten. Fen ve sosyal 3,4 ; matematik ve türkçe 3,3 katsayıya sahip. Türkçe yapıp sosyal yapsanız matematikten de böyle bi hiç olmazsa da 10 tane falan yapsanız belki tutabilir. Fakat günde 4-5 saatten de fazla çalışmanız gerekecek.
 

Geri
Yukarı