Muharrem İnce CHP genel başkanı olabilir mi?

Hocam o zaman her parti lideri başka partileri fetöcü ve PKK destekçisi olmakla suçlasın, ak parti taktiği, ohh mis gibi siyaset. İşin kolayı.
Yeşil Sol, HDP pkk destekçisi, Selo pkk destekcisi. Yeşil Sol, HDP Chp destekleyicisi KK Selo destekleyicisi. Siz terörist Seloyu hapisten çıkarcaz demeye devam edin aynen Atamızın partisi deyip susalım biz de.
 
Yeşil sol, HDP PKK destekçisi, selo PKK destekcisi. Yeşil sol, HDP CHP destekleyicisi kk selo destekleyicisi. Siz terörist seloyu hapisten çıkaracağız demeye devam edin aynen atamızın partisi deyip susalım biz de.

Kk selo direkt tek imzayla çıkacak dememişti, adam bağımsız yargı getireceğim, bağımsız mahkemelerde yargılanacak, suçu varsa çıkamaz dedi ama aihm kararı ve anayasa mahkemesini göz ardı eden mahkemelerle reisin isteğiyle içeride şu anda.
 
Kk selo direkt tek imzayla çıkacak dememişti, adam bağımsız yargı getireceğim, bağımsız mahkemelerde yargılanacak, suçu varsa çıkamaz dedi ama aihm kararı ve anayasa mahkemesini göz ardı eden mahkemelerle reisin isteğiyle içeride şu anda.
Valla ben söze bakarım ''Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy verceksiniz'' Rte'de iyi yapmış keşke tüm HDP'yi gözden geçirip içeri atsalar çoğu terörist.
 
Buna rağmen CHP'ye karşı bir gönül bağı var çünkü zamanında partiye çok hizmet etmiş. CHP'ye karşı kızgın ve kırgın aslında.
Bu kadar basite indirgememeliyiz bence. Kendi partisini PKK ve FETÖ ile ilişkilendirdi. Bu tip suçlamalar sonrası haklı da olsa artık haklı değil.
Muharrem İnce delil olmadan bol keseden konuşmaz. Diyorsa kanıtlarıyla demiştir.
"Yapmıştır, demiştir" bilimsel sözcükler değil. Kanıtı ile gelecek, bizi ikna edecek.
Mümkün değil. Atatürkçü birini genel başkan yapmaz chp. Dersim lobisi temizlenirse bir ihtimal.
Dersim lobisi ne arkadaş? Kim var bu lobide? Ne yaparlar, ne ederler? Kanitin var mi?
 
Vallahi ben söze bakarım "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy verceksiniz" RTE'de iyi yapmış keşke tüm HDP'yi gözden geçirip içeri atsalar çoğu terörist.

Peki dostum adam orada aihm ve anayasa mahkemesinin kararlarına uymadıkları için söyledi, seçim öncesi olsa uzun uzadıya konuşurdum ama gücüm yok şu anda maalesef zaten söylemem de bir şey değiştirmeyecek, reisle devam.
 
Bu cümleden ne çıkarmam gerekiyor? Neden haklı olan biri haklı olmuyor?
Bu romantik bir cümle. Bir şey çıkarmanız gerekmiyor. Benim gözümde haklı olsa dahi o haklılık durumunu yitirdi. Onun adına hak aramam, selam dahi vermem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı