iPhone 14 Pro kılıfsız kullanılır mı?

AytKrZ02

Kilopat
Katılım
22 Şubat 2017
Mesajlar
720
Çözümler
4
Arkadaşlar, telefonu biraz kılıfsız kullanmak istiyorum fakat kameranın çizilmesinden korkuyorum. Telefonu bilgisayar masası kafedeki masalar dışında hep cebimde gezdiriyorum, 14 Pro çizilmeye. Dayanıklı mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterince zenginsen her telefon kılıfsız kullanılır. Ama kılıfsız kullanmak istiyorsanız şeffaf kaplama yapabilirsiniz telefona. Lensler için de lens koruyucular da onu kullanabilirsiniz. Bu şekilde kılıfa nazaran bi nebze daha zarif bir görünüme kavuşmuş olursunuz.
 
Hocam ben okulda bile telefonu en az 4-5 kere düşürmüşümdür. Kılıf olmasaydı giderdi valla. Benimkinin kasası da cam gibi plastik. Hem kaygan hem de kırılgan. Hadi geçtim her şeyi, iPhone 14 Pro'nun ekranının değiştirme ücreti bile benim kullandığım telefondan fazla. O yüzden kılıf kullanmak lazım bence. Kendinize güveniyorsanız sıkıntı çıkmaz ama düşerse pahalıya patlayabilir. Kılıfsız daha şık ama tehlikeli.

Şimdi ben böyle diyorum ama iPhone 14 Pro alan birisinin bir zahmet parası da olsun yani :D Alabiliyorsanız büyük ihtimalle tamire de para verebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı