Antivirüs önerisi

metothe1112

Decapat
Katılım
24 Kasım 2021
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Dün Avast Free'yi indirip ardından "Avast premium Security" yükseltip satın aldım. Lakin uzun araştırmalar sonucunda Avast'ın geçmişte çok sorunlu kullanıcıdan habersiz veri ihlali veri satma yetersiz koruma vs. ayrıyeten premium satın alınca 100 liraya yakın miktarda 10 bilgisayara kadar koruma gibi ucuz olması (doların uçmasına rağmen ucuz olması kuşkulandırdı) ve internette geçmişte yaşattığı birçok bilir kişi makalelerinde forum konularındaki test sitelerinde önerilmemesi bu sorunlar beni çok kuşkulandırdı. Ama buna av-test gibi antivirüs test sitelerinde başarılı sonuçlar alarak 2023 yılında kendini çok toplamış gayet başarılı bir izlenim verdi.

Şimdi değerli forumdaşlara soruyorum: Ben özel bilgilerimin paralarımın bulunduğu bilgisayara Avast'ı kuracağım(kripto borsaları, MetaMask, banka hesaplarım özel bilgilerim resimlerim vs.) Gibi benim için çok ama çok önemli olan ve tek bir virüsle tüm paramı kaybedebileceğim uygulamarın bilgilerin bulunduğu bilgisayara Avast'ı kurmamı önerir misiniz? Ya da hangi antivirüs programını önerirsiniz? Olmazsa para iadesi ile paramı geri alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes.
Şimdi herkes kaspersky önerecek ama alma. Hafiftir. Ama hiç virüs bulamadı. Malwarebytes nasıl bilmiyorum. ama sistemi yorarsa kaspersky geçersiniz. malwarebytes ilk seçeneğiniz olsun.
 
Sistem iyi ise
McAfee, bitdefender
Kötüyse
ESET
Antimalware
Malwarebytes, Hitman pro
 
Dediğim gibi sadece çok önemli belge ve MetaMask gibi borsa hesapları vs kripto hesapları açıp para aktardığım banka hesaplarımın bulunduğu PC. O yüzden sistemim iyi değil yani gerek de yok oyun vs oynadığım PC ayrı. Benim amacım bu PC e girdiğimde bana en üst düzeyde koruma sağlaması ve verilerimi vs gizli gizli paylaşmaması kısaca en güvenilir en iyi koruyan antivirüs önerisi lazım. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
 

Geri
Yukarı