Logitech G PRO Wireless vs SteelSeries Aerox 5 Wireless

Bir de buna bakın.
2000TL modelde paw 3335 kullanıp 700TL'lik modelde pmw 3389 kullanmak garip. Fiyatına göre asla değmez.
 
Lamzu Atlantis öneririm.
Lamzu atlantis V2 kullanıyorum QCK large mouse pad ile. Grip tape takmaya bile gerek yok çok süper bir mouse elimi kaydırmıyor kendi kendine adam vuruyor :D Skatezleri güzel ancak skatez kenarlarına çok tüy toplanıyor ve mouse un altı açık olduğu için çok azıcık da olsa toz girebiliyor.
 
Lamzu Atlantis V2 kullanıyorum QCK large mouse pad ile. Grip tape takmaya bile gerek yok çok süper bir mouse elimi kaydırmıyor kendi kendine adam vuruyor :D skatezleri güzel ancak skatez kenarlarına çok tüy toplanıyor ve mouse un altı açık olduğu için çok azıcık da olsa toz girebiliyor.

O razerdada var skatez tüy topluyor.
 
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yeni mouse almayı düşünüyorum. Logitech G PRO X bir tık pahalı olduğundan dolayı X almayacağım. 3000 TL bandında arada kaldığım 2 model Logitech G PRO Wireless ve SteelSeries Aerox 5 Wireless oldu. Hangisi daha iyidir?
Tutuşunuz claw ise Viper v2 pro, Lamzu Atlantis veya Sora. Palm ise Deathadder v3 pro. Attığınız fareler bu bütçeyi hak etmiyor. Misal GPX kronik bir fare. Omron switchler yüzünden double click atmaya çok müsait. Sensörü eski, skatezleri kötü.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı