Dying Light 2 iade edilmeli mi?

13100F 6650XT yeterli midir?

Tabii ki hocam o nasıl soru. RX6600 Ryzen 5 5500 sistem ile Işın izleme + FSR Quality de kapalı alanlarda 70-80 açık alanlarda 50-60 FPS arası değerler alıyorum. Sizin ekran kartınız benimkinden daha iyi sadece işlemciniz çok az daha düşük ama yine de ya benimle aynı seviyede, ya da benden daha biraz daha yüksek seviyede değerler net olarak alırsınız.
 
Tabii ki hocam o nasıl soru. RX6600 Ryzen 5 5500 sistem ile ışın izleme + FSR quality de kapalı alanlarda 70-80 açık alanlarda 50-60 FPS arası değerler alıyorum. Sizin ekran kartınız benimkinden daha iyi sadece işlemciniz çok az daha düşük ama yine de ya benimle aynı seviyede, ya da benden daha biraz daha yüksek seviyede değerler net olarak alırsınız.

İnternetten biraz sistemle ilgili oyun videolarına baktım da RAM vs. de uyuşuyorsa ortalama 90 FPS falan alıyor arkadaşın sistemi.
 
İnternetten biraz sistemle ilgili oyun videolarına baktım da RAM vs. de uyuşuyorsa ortalama 90 FPS falan alıyor arkadaşın sistemi.

RTX açık haliyle mi? Yüksek ayarlarda 90 FPS alır ama ışın izleme ile de o kadar yüksek olabileceğini düşünmüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
 
Yüksek ayarlarda* belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. (RTX açık değil)

Estağfurullah hocam ne kusuru. Dediğim gibi zaten RTX açsa bile 60 FPS sabit oynar diye düşünüyorum. Hiç olmazsa FSR açar çünkü bu oyunda FSR mükemmel çalışıyor.
 

Geri
Yukarı