Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Keylogger o. Araştırdım. Yerli bir virüs. Hitman Pro öneririm.Görev yöneticisinde böyle bir exe dosyası gözüküyor. Ne dosya yolu var ne de hangi kullanıcı tarafından açıldığı gözükmüyor. Bu bir zararlı mıdır?
Aynı durum bende de var biraz araştırdım, '' csrss.exe virüs veya malware gibi zararlı bir yazılım değildir. Fakat bu yönde şüpheleriniz varsa, aşırı ram ve işlemci kullanımından kaynaklanan, o zaman bilgisayarınızı antivirüs yazılımı ile tam tarama işlemi ile tarayabilirsiniz. Dr Web bu iş için uygundur ve ücretsizdir. Ayrıca kurulum gerektirmez. Böylelikle bilgisayarınızda yavaşlama olmaz.'' gibi yorumlar gördüm. Herhangi bir virüs değil gibi. Ayrıca Dr.Web ve kaspersky ile yakın süre içerisinde tarama yaptım. Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum @Murat5038Keylogger o. Araştırdım. Yerli bir virüs. Hitman Pro öneririm.
Bu duruma antivirüsün ne diyor?
csrss.exe Adında bulaşan keylogger a dikkat - Güvenlik Forumu . Ben de bu yazıyı okudum. Size de tavsiye ederim.
Aynı durum bende de var biraz araştırdım, '' csrss.exe virüs veya malware gibi zararlı bir yazılım değildir. Fakat bu yönde şüpheleriniz varsa, aşırı ram ve işlemci kullanımından kaynaklanan, o zaman bilgisayarınızı antivirüs yazılımı ile tam tarama işlemi ile tarayabilirsiniz. Dr Web bu iş için uygundur ve ücretsizdir. Ayrıca kurulum gerektirmez. Böylelikle bilgisayarınızda yavaşlama olmaz.'' gibi yorumlar gördüm. Herhangi bir virüs değil gibi. Ayrıca Dr.Web ve kaspersky ile yakın süre içerisinde tarama yaptım. Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum @Murat5038 Eki Görüntüle 182242
Hocam biraz daha araştırdım ve şöyle bir yazıya denk geldim. ''csrss.exe SYSTEM adı altında çalışır kullanıcı adı ile çalışıyorsa keylogger veya trojandır.'' şeklinde.
Keylogger o. Araştırdım. Yerli bir virüs. Hitman Pro öneririm.
MSE tarafımca AV olarak kabul edilmiyor. Doğru düzgün AV kullanın.MSE kullanıyorum ve tarama sonuçlarım da hiçbir zararlı bulamadı.
Zararlının tanımlama şekli bellidir. Zararlı AV ile kontrol edilir buraya yazarak değil.Hocam biraz daha araştırdım ve şöyle bir yazıya denk geldim. ''csrss.exe SYSTEM adı altında çalışır kullanıcı adı ile çalışıyorsa keylogger veya trojandır.'' şeklinde.
Teşekkür ederim hocam, pekii 2 adet bulunması bir sıkıntı mı sizce?Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
MSE tarafımca AV olarak kabul edilmiyor. Doğru düzgün AV kullanın.
Zararlının tanımlama şekli bellidir. Zararlı AV ile kontrol edilir buraya yazarak değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.