Asus HD7850 bozuk olabilir mi?

hovarda

Kilopat
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
1.650
Çözümler
2
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar ben bu ekran kartını aldım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. VGA monitör kullanıyorum. Oyunları geçtim masa üstünde fps değeri birden düşüyor, çıkıyor. Sanki anlık takılma oluyor. Ana kart bios güncel. Power 650w. İşlemci fx6100. Ekran kartı bozuk olabilir mi ?
 
Bozuk olmasına imkan yok. Ama keşke R9 270X alsaydınız, oyundan veya bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu ekran kartını aldım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum vga monitör kullanıyorum oyunları geçtim masa üstünde fps değeri birden düşüyor çıkıyor sanki anlık takılma oluyor ana kart bios güncel power 650w işlemci fx6100 ekran kartı bozuk olabilir mi ?

O kartla full ayarlarda oynayamazsınız, biraz düşürüp oynayın. FPS sabit durmaz yoğun görsellik te FPS düşer normaldir.
 
Bozuk olmasına imkan yok . Ama keşke R9 270X alsaydınız, oyundan veya bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir .

Hocam o kadar bütçem yok ama bu sorun oyunlar da değil masaüstünde oluyor diğer ekran kartım da böyle bişey olmuyordu anlamış değilim. Bu arada amd driver özürlü keşke nvida uygun olsaydı da alabilseydim.

- - - Güncellendi - - -

O kartla full ayarlarda oynayamazsınız, biraz düşürüp oynayın. FPS sabit durmaz yoğun görsellik te FPS düşer normaldir.

Hocam benim derdim oyun da değil zaten bildiğin masaüstü ekran da fps 1 felan oluyor ve anlık takılıyor sanki.
 
Hocam o zaman grafik ayarlarını vs kısıp oynayın hayla devam ederse ben detaylıca araştıracağım. İşletim sisteminiz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman grafik ayarlarını vs kısıp oynayın hayla devam ederse ben detaylıca araştıracagım. İşletim sisteminiz nedir?

Crysis 3 de extra ayarlarda 25 felan oluyor, call of duty ghosts da 30 üstü ama benim sorunum masaüstün de fps yerlerde mesela bir pencereyi oynattığımda bazen anlık takılıyor.
 
Hocam Windows 7 işletim sistemi bilgisayarı aşırı yoruyor. Windows 8.1 kurduğunuz zaman bence sorun çözülecektir, ayrıca driverler güncel mi bir kontrol ediniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 3 de extra ayarlarda 25 felan oluyor,call of duty ghosts da 30 üstü ama benim sorunum masaüstün de fps yerlerde mesela bir pencereyi oynattığımda bazen anlık takılıyor

Bu dediğiniz genelde Ekran kartı sürücüsüyle alakalı oluyor. Dediğiniz başıma gelmişti ben driver güncellemesiyle çözmüştüm sizde deneyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı