Zalman Z3 Plus Sıvı Soğutma Desteği

Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben bir kasa almak istiyorum eski kasama sıvı sogutucunun radyatörü sığmadıgı için yeni kasa almak istiyorum. Bende Zalman Z3 Plus almaya karar verdim, ancak bununda üstündeki fan yerinde 2 tane fanı var ancak sökülmüyormuş gibi geldi eğer onlar sökülmezse tek fanlı radyatör egsoz fanı yerine sığar mı ? Ya da max 200 TL'ye başka kasa öneriniz var mı ?
 
Alırımda benim korkum sıvı soğutucumun radyatörü sığmıyor. inceledim kasayı Dark N10'a karar verdim siparişini vericegim gelince yorumlarımı belirtirim.

IMG_0087.JPG
IMG_0086.JPG
IMG_0085.JPG
Arkadaşlar Dark n10 kasayı aldım hepinize teşekkür ederim kasa gayet güzel gerek kablo toplama yerleri olsun gerek kalitesi tavsiye edebilirim

Kasanın üzerinde 5 fan geldi bu fanların 4'ü mavi ledli sadece arka egeoz fanı ledsiz geldi bende zaten oraya sıvı soğutucu yerleştirdim 12cm tek fanlı radyatör sığdı ve gayetde şık duruyor

Çift radyatörlüyüde alıp rahatlıkla üst tarafa takabilirsiniz

Kasanın fanlarının ayarı var 3 kademeli yavaş hızlı stop birde stopsa LED'ler sönüyor yavaşta düşük güçte yanıyor hızlıda fanların ledinin gücü artıyor

Alacak olanlara tavsiye ederim ben hepsiburadadan aldım
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı