The Forest oynarken korkuyorum

Hocam o kadar ciddiye almazsanız öyle olmaz. Koltukta rahat oturun arkaya yaslanıyorsa yatırın koltuğu yatarak oynayın arkada video falan açın video dinleyin.
Hocam mgs 5 i bir oynayın derim iliklerinize kadar gerileceksiniz.
Hocam oyunu bitirince öyle olmuyor ama. Ben bitirdim biraz daha kasıldım zaten Pequodu çağırınca bütün işi yapıyor. Zaten bitirince gizliliğin keyfi kalmıyor atıyorsun flaşı smoğu pata küte giriyorsun.
 
Arkadaşınla oyna. Arkadaşın yoksa arkaya RTE Dombra full ses aç doğraya doğraya git yamyamları. Çok korkuyorsan oynama yaşın küçük olabilir vb.
 
Abi ne kadar saçma yorumlar var? Adam tadını almak için forest oynuyor. Recep erik dalı falan diyen arkadaşlarımız olmuş. Biraz büyüyün. Kardeşim en büyük cesaret korkunun üstüne gitmektir. Oyna alış. Sesi biraz arttır zaten yaratıklar gelmeden 5 dk önce bağırmaya başlıyor. Direkt baseye ya da safe bir yere geçersin. Ama o tarz oyunları tek oynamanı önermem.
 
Forest aldım ve biraz oynadım. Ama sebepsiz yere korkuyorum. Kalbim hızlı falan atıyor. Bu sadece Forest için değil diğer tek kişilik oyunlarda da geçerli. Ne yapmalıyım?
Sadece bir oyun. Gerçek hayatta sizi etkilemesine izin vermeyin arkaya rahatlatıcı bir müzik açıp oyunu oynayabilirsiniz.
 
Aynısını Tarkov'da yaşıyorum. Resmen paramla rezil oldum. 35 eurom araya gitti mevzu korkmak değil mevzu gereksiz anksiyete yaratması. Mental zarar verdiği için oyunu bıraktım.
 
Aynısını Tarkov'da yaşıyorum. Resmen paramla rezil oldum. 35 eurom araya gitti mevzu korkmak değil mevzu gereksiz anksiyete yaratması. Mental zarar verdiği için oyunu bıraktım.

Senle aynı durumdayım.

Biraz küçük olabilir misin? Ben de küçükken Minecraft'ta gece olunca zombiler evi basıyordu onda korkuyordum. Zamanla geçiyor ama çok güzel bir his.

15 yaşındayım MC'ta falan hiç korkmuyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı