En son 12.82 TL'ye satılmış. Birisi de 3.26 TL'ye istemiş kartı. En düşük 20.99 satma siparişi var. Bu kart o kadar satılan bir kart değil, beklerim derseniz 15 TL civarına satmaya çalışın bence.
Bekleyemem maalesef. En hızlı fiyat olarak ne kadara satarım?
Hemen hizli satmak istiyorsan, son bir hafta icinde satilan fiyatin ortalamasinda satmalisin.Bekleyemem maalesef. En hızlı fiyat olarak ne kadara satarım?
Ayrıca koleksiyon kartları en son satılan fiyata göre mi topluluk pazarındaki başlangıç fiyatına göre mi satılmalı?
En son 3 hafta önce satilmis. Kart ciktigindan beri 20 tane bile satmamis. 5Tl ye koysan bile yakin zamanda alici bulamayabilirsin.Bende de bazıları öyle oluyor fakat %70-80 bayağı zararına satınca gidiyor. Şu SIH sıkıntılı olmasaydı kullanırdım ama maalesef
Eki Görüntüle 1844229
Arkadaşlar grafikte 12.82 TL diyor fakat satış kısmının üstünde 20.70'ten başlıyor fiyatları yazıyor. Hangisine göre fiyat vermeliyim?
En son 3 hafta önce satilmis. Kart ciktigindan beri 20 tane bile satmamis. 5TL'ye koysan bile yakin zamanda alici bulamayabilirsin.
Çok hızlı satmak istiyorsan 3.26 TL karşılığında kart isteyen var ona sat. Bayağı düşük ama oyun da 1 TL zarara da girmezsin.
Bu zamana kadar 2000 kart satmışımdır bunların neredeyse 100 tanesini elle fiyat girerek sattım onlarda az tutulan fiyatı fazla olan foil kartlardı. Sıh ile bütün kartları seçip quick sell all yapabilirsin illaki satılır. Bu kartları da normal fiyatdan satacağım.
Eki Görüntüle 1844267
SteamDB adında bir eklenti buldum daha güvenli galiba, onlar ile çok zarar etmeden listeliyorum ürünleri teşekkürler herkese![]()
Kolay yolunu anlatayım.
Buradan indirimde olan oyunlara bak.
Buradan da kart fiyatlarını görebilirsin. Kart sayısının yarısı kadar kart düşüyor. Eğer yarıya bölünmüyorsa yuvarlaman lazım 7 kartı olan oyunda 4 kart düşüyor mesela.
Şu anki indirimde kar ettiren tüm oyunları listeledim ve yan hesaba aldım, uğraşmak istemiyorsan burdaki tüm popüler oyunlar dışındakileri alabilirsin Total'de 1000 kart falan düşüyor.
Hocam yan hesabınızdaki oyunlara göz atacağım. Kart güzel ve hızlı bir şekilde düşüyor, oyun alma işi de sıkıntı değil fakat çok geç ve zarar ettiğim fiyatlara satabiliyorum ancak. Bunun bir çözümü var mıdır? İndirimler bitmeden bakiyeyi biriktirmek istiyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.