ASUS TUF A15 FA507Xİ oyunlarda ısınıyor

zeuthetis

Centipat
Katılım
7 Mayıs 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS A15'in 4070'li modelini satin aldim. Dün geldi bugün Bannerlord oynamaya başladım fakat aşırı isiniyor ve isininca da cok kötü drop yiyor nihayetinde PC kendini bastan baslatiyor. CPU 87, GPU 85 derecesinde oluyor genelde. Baska kullanan var mi acaba? Daha yeni geldi cok moralimi bozdu.
 
Yüklü program kaç RPM olmali fanlar?

Hocam drop sorunlari kendi kendine düzeldi. Turbo fani acinca da sicakliklar dustu. Ne yapayım simdi satıcıyla konusayim mi yine de bu ürün biye boyle demek icin?
Performance veya Turbo'da kullanabilirsiniz. Turbo modda FPS, performans daha yüksek olabilir çünkü bende core clock için +100, memory clock için +120 veriyor. Dilerseniz bu OC'yi MSI Afterburner'dan geri alabilirsiniz, sıcaklıklara etkisi daha olur. Ben genelde Turbo modda kullanıyorum. Sessiz modda oyuna girmeyin.
 
Performance veya Turbo'da kullanabilirsiniz. Turbo modda FPS, performans daha yüksek olabilir çünkü bende Core clock için +100, Memory clock için +120 veriyor. Dilerseniz bu OC'yi MSI Afterburner'dan geri alabilirsiniz, sıcaklıklara etkisi daha olur. Ben genelde Turbo modda kullanıyorum. Sessiz modda oyuna girmeyin.

Hocam dun gece Turbo'da sicakliklar normal degere döndü. CPU 75 GPU 78. Simdi bakıyorum cpu tekrardan 90 üstü neden oluyor hiç anlamadım .
 

Geri
Yukarı