Jahrein, CHP'ye 500.000 TL'lik telif davası açacağını duyurdu

Düşünceleriniz neler?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boş bir tartışma takip etmiyorum.
 
Jahrein de karşı bir dava açmış, YouTube telif hakkından bu kadar dava açılabileceğini bilmiyordum. Telif atıp geçer diye düşünmüştüm. Kazanıp kazanamayacağını bilemiyorum da karşılık vermiş oldu. Kim ne derse desin, bu olay en çok malum kişinin işine yarıyor. Muhalif olarak birbirimize düşmüşüz, buna en çok o sevinmeyecek de kim sevinecek?
 
Ümit Özdağ, Muharrem İnce bunları eleştirirken ağır lince mağruz kalıp sarayın adamı, muhalefete muhalefet etmeyin gibi laflarla eleştiriliyorlardı. Şimdi onların haklılıklarını görüyoruz, benzine bir gecede 5 TL zam geliyor, oylamaya muhalefet vekilleri katılmıyor bile, e ne anladık bu işten? Zaten seçimden sonra da apar topar sahillere koşmuşlardı. Jahrein'i destekliyorum, inşallah başka açıklar daha bulur elinden geldiğince davaları bindirir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman kullanılmasına izin verdiyse bu görüntülerin, şimdi dava açması açıkçası benim açımdan biraz şeye giriyor...
 
Son düzenleme:
Jahrein'le ilgili olay ve haberleri ciddiye alamıyorum artık. Adam Türkiye pvp serverda yaşıyor gibi davranıyor.
 
Kılıçdaroğlu, Jahrein'e 500.000 TL'lik dava açtı hakaretten dolayı. O da işte parayı çıkarmak için karşı dava açtı herhalde. Ama bu sefer Kemal kazanır bence.
 
Kılıçdar'ın kazandığı bir savaş mı var da burada ''şu kazanır'' tartışması yapıyorsunuz? Hayatında bir başarısı varsa o da sürekli seçim kaybetme başarısızılığıdır. Belki de Muhsin Yazıcıoğlu suikasti, Deniz Baykal kumpası ve akabinde gelen bu şahıs siyasi bir dizayndır. 2015 Haziran seçimi hariç (onda da seçimi AKP kaybetti) her seçim öncesi Kılıçdar ve farklı olaylar ile bile istiye AKP sürekli iktidar yapılıyor.
 

Geri
Yukarı