CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e 200.000 TL'lik tazminat davası açtı

Hocam şimdi birkaç şeye girerdim ama gerek yok. Sizin düşünceniz kendinize ama yanlış bir taraftasınız bence. Biraz daha objektif ve genel durumu göze alarak bakmanızı öneririm.
Yoo ben tarafımı seçtim kime göre neye göre yanlış?

İnan troll falan değilim seçim zamanı yazmadım ki algı yapayım tamamen gerçek, bu saatten sonra muhalefete oy yok, tanıdıklarım arasında seçim için MHP at diyen oldu kah oturduğum muhite MHP mv adayları geldi oy istedi MHP de atmadım, CB Reise attım, parti AK Partiye attım.

Geçmişte hiç atmadım ne geçmişte iyi ki atmadım yada keşke atsaydım diyorum nede şimdi attım diye pişmanlık yaşıyorum.

Yoo ben tarafımı seçtim kime göre neye göre yanlış?
Ben zaten bana göre dedim. Ayrıca sizin görüşünüz benim ona lafım yok hocam.
İnan troll falan değilim seçim zamanı yazmadım ki algı yapayım tamamen gerçek, bu saatten sonra muhalefete oy yok, tanıdıklarım arasında seçim için MHP at diyen oldu kah oturduğum muhite MHP mv adayları geldi oy istedi MHP de atmadım, CB Reise attım, parti AK Partiye attım.

Geçmişte hiç atmadım ne geçmişte iyi ki atmadım yada keşke atsaydım diyorum nede şimdi attım diye pişmanlık yaşıyorum.
Anladım hocam.

Ben zaten bana göre dedim. Ayrıca sizin görüşünüz benim ona lafım yok hocam.

Anladım hocam.
Şöyle söyleyim yakın çevrem ağır muhalif bunu yaptığımı duysalar bir daha selam dahş vermez silerler beni buna net eminim, iş hayatı çevrem muhalif MHP li karışık.

Ben ekonominin düzeleceğine inanıyorum biraz vakit var bunda en önemli husus şuana kadar harcanan keyif paralarından kısılmalı Audi Mercedes vs.

Tamamen üretime odaklı bir ekonomi faiz yükseltme gibi işlemlerle 2 senede düzelir ekonomi yalnız partili insanların artık sahip olduklarıyla uzun süre yetinmeleri lazım, yoksa bu sarmaldan çıkamayız.

AK Partiye en büyük tavsiyem depreme dayanıklı 1+1 sayısız konut yapılıp devlet eliyle 200.000₺ den satılması faizsiz kredi, bide etopyadan tofaş kalıplarını getirip 100.000₺ ye getirip üretip satmalı faizsiz kredi ve eski aracı getir indirimli şekilde, hele yeni evlenen çiftlere ekstra kolaylık sağlamalı

Denizleri temizlemeli, tarıma çok büyük şekilde yüklenmeli.

Bunda yapıp gıda fiyatlarını düşürürse işte o zaman şuan en muhalifi dahi yönünü AK Parti ve Erdoğana çevirir.

Şöyle söyleyim yakın çevrem ağır muhalif bunu yaptığımı duysalar bir daha selam dahş vermez silerler beni buna net eminim, iş hayatı çevrem muhalif MHP li karışık.

Ben ekonominin düzeleceğine inanıyorum biraz vakit var bunda en önemli husus şuana kadar harcanan keyif paralarından kısılmalı Audi Mercedes vs.

Tamamen üretime odaklı bir ekonomi faiz yükseltme gibi işlemlerle 2 senede düzelir ekonomi yalnız partili insanların artık sahip olduklarıyla uzun süre yetinmeleri lazım, yoksa bu sarmaldan çıkamayız.

AK Partiye en büyük tavsiyem depreme dayanıklı 1+1 sayısız konut yapılıp devlet eliyle 200.000₺ den satılması faizsiz kredi, bide etopyadan tofaş kalıplarını getirip 100.000₺ ye getirip üretip satmalı faizsiz kredi ve eski aracı getir indirimli şekilde, hele yeni evlenen çiftlere ekstra kolaylık sağlamalı

Denizleri temizlemeli, tarıma çok büyük şekilde yüklenmeli.

Bunda yapıp gıda fiyatlarını düşürürse işte o zaman şuan en muhalifi dahi yönünü AK Parti ve Erdoğana çevirir.
Zaten bu dedikleriniz yapılsa idi veya herhangi bir eylem olsaydı, bizim de şu anki iktidara dair bir sorunumuz olmazdı ama yapılması gerekenin tam tersini yapıyorlar :(

Zaten bu dedikleriniz yapılsa idi veya herhangi bir eylem olsaydı, bizim de şu anki iktidara dair bir sorunumuz olmazdı ama yapılması gerekenin tam tersini yapıyorlar :(
Bu benim çok kısıtlı bilgimle söylediğim şunu dahi yapsalar çok değişir ülke, artık mültecilere bir şey demiyorum gitsin kalsın diye eğer kalacaklarsa ortadoğu insanı yapılan yanlışları güzel sözlerle söylenip anlayıp uygulayacak insanlar değil yetiştiriliş tarzı uygun değil ıslah ederek eğitilmeliler bu ülkede kendi bayrakları kendi kültürleri olamaz Türkçeyi su gibi öğrenecek Türk olacaklar, iyi bir eğitimden geçecekler.

Yok öyle ona saldır bunun karısını videoya al.

Hocam nefret saçmaya gerek yok. Hani tamam hoşunuza gitmiyor, sizin de haklı gerekçeleriniz var ama biraz daha saygı :)

Erdoğan'ın açtığı davaları kazanan kılıçdaroğlu bir tane Twitch yayıncısına açtığı davayı mı kazanamayacak? Güldürmeyin.

Ayrıca ortada hakaret var, eleştiri yok.

Zenginden alıyor bari fakir fukaraya dağıtsın, yeni bir airfryer almasın hanımağaya.

Bir insana sevmeseniz bile "leblebi kafalı" diyemezsiniz arkadaşlar siz hakarete uğrasanız küfür yeseniz çok mu hoşunuza gidecek. 🤠 o yüzden az bile 200 bin TL doğru karar kendisini sevmiyorum hatta CHP'yi de bıraksın gitsin torunlarıyla ilgilensin zamanı da geldi ama doğru karar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı