Turbox ve Izoly sistemler neden alınmaz?

Yıl 2023 halen böyle konular görmek üzücü, insanlar araştırmaktan acizler, en azından bir kısmı.
Küçük çocuklar bu bilgisayar demeye bin şahit çöpleri alıp video çekiyor.

Şimdide DMC diye bir trendyol satıcı çıkmış, GT 740 sistemi 6500 TL'ye satıyorlar.
 
Son düzenleme:
O değilde 1TB SSD deyip açıklamada 7200rpm hdd'nin olması ve ssd'nin maximum 240gb falan olması üzücü. Onun yerine mis gibi sistem toplanabilir.
Bu adamlar nasıl bu kadar düşüncesiz ve kalpsiz olabiliyor anlayamıyorum. İnsanların biryerlerini yırtarak kazandığı 2 kuruş paraya göz dikiyorlar.
 
Bu adamlar nasıl bu kadar düşüncesiz ve kalpsiz olabiliyor anlayamıyorum. İnsanların biryerlerini yırtarak kazandığı 2 kuruş paraya göz dikiyorlar.
SSD, 1TB fakat neyin 1TB'ı acaba? Üstelik 1TB en azından Baracuda kadar kaliteli olsun orta derece bir hard disk olsun diyoruz onu da koymamışlar. Bu sistem yerine daha güzelleri toplanır ama ne yazık ki planlı cehaletin yayıldığı ülkelerden biriyiz (İran gibi). Bu bilinçle çocuklara hak verilmeyen ülkelerdeniz. Bu yüzden başımıza gelmesi epey normal.
 
SSD, 1TB fakat neyin 1TB'ı acaba? Üstelik 1TB en azından Baracuda kadar kaliteli olsun orta derece bir hard disk olsun diyoruz onu da koymamışlar. Bu sistem yerine daha güzelleri toplanır ama ne yazık ki planlı cehaletin yayıldığı ülkelerden biriyiz (İran gibi).
Bizim ülkede “her konuda” iç güzellikten ziyade dış güzelliğe önem veriliyor. “Ay şu bilgisayar ışıl ışıl parlıyor, hemen almalıyım” gibi. İçine baksan beş para etmez dandik parçalarla dolu.

İnsanlar eskiye kıyasla daha bilinçli ve dikkatli bu sistemlere karşı, sanırım bu tür konular ve rehberler oluşturmak işe yarıyor olsa gerek.
 
Maalesef halkımız bu konuda bilinçsiz. Çocuğuna sürpriz yapmak isteyen temiz yürekli ebeveynler bu tuzaklara çokça düşüyor. Özellikle Trendyol da çok fahiş fiyatlara iğrenç sistemler satılıyor. Gerçekten üzülüyorum bu durumda. Ayrıca, Turbox sistem alacağıma C4 alırım daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı