Servise verdim bu normal değildi bayağı sıcak 10 dk da 80'den 60 oluyordu benim cihaz.
Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi?
Servise verdim bu normal değildi bayağı sıcak 10 dk da 80'den 60 oluyordu benim cihaz.
Normal gözükmüyor. Kullandıgınız uygulamalarla arka planda çalışmasıyla konum servisleriyle alakası olabilir mi?
Haber et dostum sonucu merak ediyorumYok hocam bu uygulamalık bir durum değildi servise verdim bekliyorum ve şunu söyleyeyim belki yardımcı olur TROY berbat bir yetkili servis.
Haber et dostum sonucu merak ediyorum.
Hocam bende gorustumde benim oldugum sehirde teknik servis yok applede kargoya almiyormuş alt teknik servis onerdiler bende gondereyimmiHocam her şey belli oldu cihazı elime aldım sorun u nedenini söylemediler cihaz ortak bölge değişimi ve arka cam değişimi yaptılar batarya sıfır yapıp verdiler şuanlık herhangi bir bir sorun yok para falan da vermedim hata sanırım onlardan kaynaklıymış.
Hocam bende gorustumde benim oldugum sehirde teknik servis yok Apple'de kargoya almiyormuş alt teknik servis onerdiler bende gondereyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.