IPhone 11 yerine hangi telefon alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece panel ve ekran çözünürlüğüne göre yargılıyorsunuz, sadece kötü olan kısımlarını söylüyorsunuz, bende iyi olduğu yönlerini söylüyorum. Pikselleri ekranın dibine girmeme rağmen göremiyorum?

Tek iyi (kişiden kişiye değişir) iOS olması olduğundan olabilir mi? He bir de AirPods var ama onlarda Pro modeller hariç kötü, iPhone 11 alan biri AP 2 alabilir mi sence? Son kullanıcı için e-posta gizleme VPN falan hep hikaye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllar Android kullanan birisi olarak geçen yıl iPhone 11 almıştım. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Android = HDD iPhone= M.2 SSD. Fark bu kadar açık ve net eğer buna da laf ederseniz siz gerçekten Android fanboy Apple hater birisinizdir...

Hangi Android cihazı kullanıyordunuz?
 
S23'e geçilebilir. F/P konusunda güzel telefon. 11'den sonra iyi bir seçenek olur. İphone'da kalacak iseniz 13 veya 14 serisi cihazlarda iyi olur.
 
F/P'ı leş bir telefon. Eski yuvarlak kasa ve uzun ahizeli çentiği kullanıyor. A13 Bionicten bahsetmiyorum bile SD 865 dengi bir işlemci, ısınmasıda cabası. 60Hz HD+ LCD ekran. 2 sene sonra güncelleme desteği bitmesi. Kamera konusunda geride kalması gibi sebepler onu günümüzde çoğu Android cihazın epey gerisinde bırakıyor. Bir garip fanboylarda hala bu cihazın iyi olduğunu savunuyor.

SD888'den daha iyi sayılır, ne SD 865'i? S21FE'de @Gojo Satoru hocamında dediği gibi yayla serinliğinde çalışmıyor. Ekranına evet laf etmiyorum ancak forumda güncelleme desteği kesilecek olan S20FE bile hâla öneriliyor. Kamera konusunda hangi cihazdan geri kalıyor anlamadım. Cihaz zaten iyi sizin haterlığınızı saçma buluyorum.
 
Dostum sen fiyatına mı göre karşılaştıma yapıyosun? Ekonomi yüzünden Apple'nin fiyatı böyledir.
Dostum sen cidden kafayı sıyırmışsın. Fiyatına göre yapmıyorum. O fiyattaki bir diğer telefon olan S22 mesela. S22'e kıyasla neyi iyi?
Aa doğru arkasında elma logosu var.
 
Söyler misin?
Bütçesinde ki telefonlara kıyasla neyi iyi?

Tamam sen 11 ile mutluysan devam et. Apple fanı kardeşim.

Yıllarca Android kullandım fanlık değil bu olanı söylüyorum berbat.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı