Naruto yeni seri gelir mi?

Boruto varya dostum hem bu ayda TimeSkip-de geliyor ama gene-de Borutoya İtachi-yi getirsinler ne izlerim ne de okurum.
Aslında mangasını okurdum fena değil ama Saradanın MS uyandırması gerçekten beni seriden çok soğuttu en sevdiğim karakterler İtachi ve Obitoya yapılan bir hakaret gibi resmen ulan Sasuke Saradanın yaşadıklarının yarısını 6-7 yaşlarında yaşadı Sharingan bile açmadı neyse abi konudan alakasız oldu ama benimde isteğim borutoyu tamamen kaldırıp tekrardan yepyeni bir seri oluşturmaları.
 
Boruto var ya dostum hem bu ayda timeskip-de geliyor ama gene-de borutoya itachi-yi getirsinler ne izlerim ne de okurum.
aslında mangasını okurdum fena değil ama saradanın ms uyandırması gerçekten beni seriden çok soğuttu en sevdiğim karakterler itachi ve obitoya yapılan bir hakaret gibi resmen ulan sasuke saradanın yaşadıklarının yarısını 6-7 yaşlarında yaşadı sharingan bile açmadı neyse abi konudan alakasız oldu ama benim de isteğim borutoyu tamamen kaldırıp tekrardan yepyeni bir seri oluşturmaları.

Boruto izledim birkaç bölüm herkes o kadar berbat dedi ama bence çok da kötü değil. Ama çok da iyi değil vasatın birkaç basamak altı gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı