Windows 12'den beklentileriniz neler?

Hatalari kendi kendine cozmesi. Runtime olur, Windows Update hatali olur. Yani daha gelismis hata cozucu sistem yerlestirilmelerini isterim. Zor bir şey degil. İnternetteki cozumleri isletim sistemine ekleyebilirler herhalde.

Evet çok basit hataları kendimiz düzeltiyoruz manuel olarak. İsteseler gayet de kendileri düzeltebilirler. Mesela Microsoft Store indirme hatası tarzı hataları.
 
32 Bit sürümü çıkarılabilir.

Ayrıca çok ağır değil ve hafif olabilir.

Ayrıca eski bilgisayarlara yüklenebilir olması.

Düşük ekran kartı istemesi.
 
Beklentim mi? 11'de iyice Mac os özentiliği ve gereksiz ağırlaştırma yapıp kullanıcı kaybeden, tek amacı cebindeki parayı düşünmek olan Microsoft şirketinin iyice dibe vurması ve yeniden salak saçma bir özentilikle yeni sürüm sonrası biraz daha kullanıcı kaybetmesi. Beklentim bu. Benim için, ve normalde büyük bir kesim için de olması gereken şekilde, görsellik daima ikinci hatta üçüncü plandadır. İşin özü, hafifliği, stabilliği önemli olması gerekirken halen görsellik konuşuyor olmamız tam da kar amacını hayat amacı edinmiş bizi popüler kültür kölesi yapmak isteyen büyük şirketlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir. Neyse, iyi kullanımlar.
 
Windows 12'den beklentileriniz neler? Hangi özellik olsa kullanmak hoşunuza gider ve Windows 11'deki hangi özelliklerin 12'de olmamasını istersiniz?

Teknoljide artık eskisine kıyasla pek gelişme yok. 11'e benzer olur ama.
 

Geri
Yukarı