Okulun ilk günü 14 kişi ile kavgaya girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Şöyle bir durum var ki ben liseye yeni geçtim 9. sınıfım ve eskiden kalma hem kız olayları hem de Instagram'da gizli hesap dahi olsa ettiğimiz kavgalar yüzünden 10. sınıf ve 11. sınıf yaklaşık 12-14 kişi okulun ilk günü beni döveceklermiş. Arkamdan bu şekilde konuşulmuş ve o ortamdan bir ortak arkadaş gelip bana anlattı şöyle böyle dövecekler diye. Ne yapmalıyım 14 kişiye karşı kavgaya hiç girmeden ailemi mi bilgilendirsem 9. sınıfım ve karşımdakiler yetişkin sayılabilecek büyüklükteler, güçlü kuvvetli insanım 1V1 1V2 gibi durumlarda karşı koyabilecek gücüm var ama 14 kişi çok fazla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şaka maka oradan sağ çıkamazsınız gidin ailenize filan söyleyin ne yaptınız o kadar ne yazdınız adamlara 14 kişi nedir ben 14 kişi görsem ülkeyi terk ederim.

Dövmeyecekler denilecek tipler değil maalesef, isterlerse patlatırlar kaşımı gözümü çünkü getirteceğim adamları getirtsemde o olay büyür, acaba adam gibi dayağımı yiyip sonra darp raporu vs mi aldırsam?
Hocam darp raporu almaya hastaneye gidebilirseniz tabi. 14 kişi çok fazla birilerine haber verin ailenize filan.

Tarihte 400-500'den daha az kişiyle yapılan savaşlar var. Derebeyi falan mısınız ?😄
Hocam gülmekten ev ahalisini kaldıracaktım az kalsın 😅😂😂🤣

Bıçak yesen veya hayati bir yerine gelirse darp raporunun önemi kalmayacak.
Hocam darp raporu almaya bacağı olursa yine iyi.

Bizden büyük oldukları halde arkalarından o hesapta dalga geçmiştik sanki onlardan büyükmüşüz gibi yani aleyhime muhtemelen.


Adam toplayabilirim yaklaşık 400 500 kişi toplayabilecek ortamım var ama sonuç olarak dışarıdan adam topluyorum yani ben onları okul çıkışı dövdüm 3 sene o çocuklarla aynı okulda olacağım ben onları dövsem ertesi gün okulda yine onlar beni döver ben döverim onlar yine döver konu çok karışır anlayacağınız.
Hocam mitinglere 500 kişi gelmiyor aşiretlerde 500 kişi yok sizin ülkeniz filan mı var?
 
Hocam abartmayın 400 kişi toplarım yok 14 kişi gelecekler merak etmeyin Max 10 kişi gelirler 5 kişi karışır sadece orada da hızla kaçın müdürün bulunduğu ya da herhangi bir öğretmenin olduğu kata çıkışta da biraz hızlı ve kalabalık caddelerden gidin.
 
Hocam abartmayın 400 kişi toplarım yok. 14 kişi gelecekler merak etmeyin en fazla 10 kişi gelirler 5 kişi karışır sadece orada da hızla kaçın müdürün bulunduğu ya da herhangi bir öğretmenin olduğu kata çıkışta da biraz hızlı ve kalabalık caddelerden gidin.

Hocam bu ne ya? 500 kişi toplayacağım ne? 500 kişi okula sığmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık bir abin falan varsa güvenebileceğin çocukları çağırın otursunlar konuşun çözersiniz olmazsa sen 20-25 kişi bul sen korkut böyle kişilere kendini ezdirirsen daha çok tepene binerler
 
Dostum bence ufaktan bir 500 kişiyle git zaten korkarlar daha bulaşamazlar. Adam ordu getirmiş derler.
 
Aynen hocam 500 kişi gitsinler, sonraki gün okula giderken 500 kişi gelmeyecek. Ayrıca 500 kişide komutandan emir alır gibi kavgaya gelecek halleri yok.

Sen olsan 500 kişiyle kavgaya gelmiş bir adama sonraki gün artislik yapar mıydın?🤣
 
Yani açıkçası 10-11'lerin 9.sınıftaki bir kişiyi dövmek için 14 kişi toplamış olacağını düşünmüyorum korkutmak içindir yoksa o kuvvette adamlar 3-4 kişide döver.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı