Samsung S23 alınır mı?

Hedge

Picopat
Katılım
8 Temmuz 2023
Mesajlar
303
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iPhone 6S kullanan bir arkadaşım var. Bana dedi ki ben bu boyutlarda bir kaliteli Android telefon istiyorum dedi. 4.7 inç'e yakın. Benim de aklıma Samsung geldi ve kaliteli bir şey istediği için S serisinden boyutu da küçük oldupu için S23 geldi. Günlük sosyal medya vs. için kullanıyor düşük performans gerektiren oyunlar oynuyor. Ve bir de kamerasının gerçekten iyi olmasını istiyor. Kamera onun için acayip şekilde önemli hatıra şeklinde saklıyor. Peki diğer serilerinde önerdim ama 6.1inç'ten büyük istemiyor. Yani sizin de fikirlerinizi almak gayet iyi olacaktır. Sizin başka bildiğiniz Android cihaz var mı? Marka fark etmez ama iyi bir markanın bu inç'e bir telefonu olması gerek, şimdiden teşekkürler. Eğer bilgi yetersiz ise cevaplayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok komiksin sen. Ama çok konuşuyorsun. Para ile ilgili mesele yok bu durumda. S23 her türlü daha iyi. Sırf ısırılmış bir elma logosu var diye S23'ten kötü bir telefonu almam.
 
Merhaba, iPhone 6S kullanan bir arkadaşım var. Bana dedi ki ben bu boyutlarda bir kaliteli Android telefon istiyorum dedi. 4.7 inç'e yakın. Benim de aklıma Samsung geldi ve kaliteli bir şey istediği için s serisinden boyutu da küçük oldupu için S23 geldi. Günlük sosyal medya vs. için kullanıyor düşük performans gerektiren oyunlar oynuyor. Ve bir de kamerasının gerçekten iyi olmasını istiyor. Kamera onun için acayip şekilde önemli hatıra şeklinde saklıyor. Peki diğer serilerinde önerdim ama 6.1inç'ten büyük istemiyor. Yani sizin de fikirlerinizi almak gayet iyi olacaktır. Sizin başka bildiğiniz Android cihaz var mı? Marka fark etmez ama iyi bir markanın bu inç'e bir telefonu olması gerek, şimdiden teşekkürler. Eğer bilgi yetersiz ise cevaplayacağım.

Hocam daha dün aldım S23 çok mutluyum daha doğrusu babama aldık bende iPhone 14 var S23 ile kıyas yaptım S23 daha iyi hem de fiyat olarak daha uygun S23 alınır.



Hocam iki telefonu da kullandım iPhone 14 iOS işletim sistemi bence Samsung'dan daha iyi olsa bile genel günlük kullanım pil tüketimi ve en önemlisi kamera kısmında S23 daha iyi net olarak söyleyebilirim.
 

Geri
Yukarı