Ev yemekleri hiç güzel gelmiyor

oblomovv

Decapat
Katılım
6 Eylül 2021
Mesajlar
834
Makaleler
1
Ne kadar aç olsam da sulu patatesli, sebzeli yemek, pilav vs. gibi ev yemeği videosu gördüğümde sosyal medyada hiç cekici gelmiyo,r üstüne itici geliyor. Dünyada bu kadar Fast food bagımlılığının olması normal çünkü ev yemekleri güzel gelmiyor insanlara. Yeşil fasulye mesela, hayatımda ne kadar aç olursam olayım görünce nefret ediyorum. Kabak, patlıcani dolma vs. cidden Big Mac menü yanında esirlere verilen yemek gibi geliyor gözüme. Kolestrol vs. gibi sağlık sorunu olmasa sonsuza kadar Fast Food, kebap, döner vs takilirim. Bir insan niye kabak yer mesela? Zevkler tartışılmaz da sanki yıllardır olan ekonomik nedenlerden dolayı zorla da olsa kendini alıştırma cabası gibi duruyor ev yemeklerini seviyorum olayı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üç beş seneye kadar bende öyleydim, yan etkilerini görmeye başladıkça+ev yemeğine kavuşunca kabağın köfteden bir farkı kalmadı benim için! Malzeme ve aşçı iyi olmadıktan sonra ikiside tatsız oluyor ama asıl problem damağın/bünyenın fiziksel olarak neye alıştırdığınız/bağımlılığınız.
 
Ev yemeği sağlıklı ve içinde ne olduğunu biliyorsunuz. Yediğiniz o BigMac'lerin içinde ne yağlar ne yağlar var. En kısa zamanda ev yemeklerini sevmeniz dileğiyle.
 
Eğer gününüzün tamamını fast food ile geçirmezseniz bir şey olmaz. Ben haftada 2 kez yerim, sağlık açısından bir şey olacağını da sanmam. İnsanız, hepimizin zevkleri farklı.
Gıda dedektifi kanalında tavuk dünyasının içine neler kattıklarını bir görün ondan sonra konuşun.
 
Ev yemeği sağlıklı ve içinde ne olduğunu biliyorsunuz. Yediğiniz o BigMac'lerin içinde ne yağlar ne yağlar var. En kısa zamanda ev yemeklerini sevmeniz dileğiyle.
ben sağlık boyutundan bahsetmiyorum lezzet boyutundan bahsediyorum ki beni doğrulamışsınız sevdiğiniz icin degil sağlıklı oldugun icin yiyorsunuz ev yemeklerini.
 
Yani sanki hergün fastfood yiyoruz. Haftada 1 belki yiyorumdur. Ekonomi belli zaten para mı dayanır. İsteyen istediğini yiyebilir onun kararı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı