S21 FE vs S20 FE

Güncellemesinin yarı ömrü dolmuş olduğunu anlıyoruz, bataryasının da raf ömründen gittiğini anlıyoruz, bu kadar bütçesi olan arkadaşın uzun vade kullanım ve batarya yerine "performans" istiyorsa ikinci el S22 alması gerektiğini anlıyoruz.

Power bank ile hayata tutunur. Her şey güncelleme mi? Telefon Android 14 alacak belki 15'i de alacak. Bunlar göz önünde bulundurulursa uygulama desteği epey uzun sürecek. S21 FE'den önce S21 serisinin fişi çekileceği için rahat 3 sene daha güncelleme alır.
 
H

Hocam 0 cihaz alacağım şimdi S21 FE hiç alınmaz mı? Benim işim kamera ile zaten. Öyle çok oyun oynayan bir tip değilim, Instagram WhatsApp falan filan.

Batarya sıkıntı etmezse alınır birgünü çıkartır diye düşünüyorum.
 
Hocam 0 cihaz alacağım şimdi S21 FE hiç alınmaz mı? Benim işim kamera ile zaten. Öyle çok oyun oynayan bir tip değilim Instagram, Whatsapp falan filan
Hayır, gayet de alınır. Bütçelerinde S20 FE ile birlikte en iyi kamerayı sunuyorlar.
Ayrıca sosyal medya optimizasyonu olan sayılı modelden bir tanesidir. Sizin de sosyal medya kullanımınız var zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yoğun kullanım ve oyun performansı harici almamak için bir sebep yok.
 
Ne kadar amiral olursa olsun 2 yıl önceki mühendislikle yapılmış telefon sıfır alınmaz. O fiyat bandında ya eski amiral bile olmayan telefonu alacaksın ya da güncel teknolojili ve süper pili olan A54 alacaksın. Her S serisi telefon amiral de olmuyor özellikle FE serisi. S23 kullanıcısı olarak benim bile telefonum amiral değil.
A54 2 sene sonra kasınca aynı sözcükleri tekrarlamanı zevkle izlerim.
 
@Ella Freya hocam güzel demişsiniz de S23'ün suçu neydi?
Çıktığı yılın son teknolojilerini kapsamıyor. Ultra'dan bir hayli geride kalıyorsunuz. Bu fark iPhone'larda son yıllarda çok daha açıldı, bir önceki senenin Pro'daki işlemcilerini baz modelde kullanıyorlar. "Amiral gemisi" dediğimiz tanım Pro ve Ultra'lara has oldu. Eskiden S3 alırdınız ve işlem tamamdı.
 
Hocam 0 cihaz alacağım şimdi S21 FE hiç alınmaz mı? Benim işim kamera ile zaten.

Kendim az çok kurcaladım S21 FE'yi. Babama almıştık, kendisi çok memnun, bi' S22 kadar olmasa da güzel çekim yapıyor. Tersine şarj ve DeX gibi S serisinin avantajları var. A serisi giriş seviye iken S serisi her zaman taş gibidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı