3. dünya savaşı mı çıkacak?

Amerika kolay kolay saldıramaz biz denge siyasetçisiyiz arkamızda Rusya Çin olur en kötü NATO yönermeliği dışına çıkmış olur ondan bize olmaz ama İsrail aracılığıyla olabilir.
 
3. dünya savaşı gibi büyük bir olay için birden fazla büyük devletin birbiri arasında aktif bir gerilme yaşaması gerekli ki %99 savaş doğurmaz bu zamanda böyle bir olay bile. 100 km2 alanda olan biri güçlü biri güçsüz iki orta doğu ülkesi için savaş çıkması imkansız.

Hocam önemli olan savaş bahanesi 1. dünya savaşı neden çıktı?
 
Hocam önemli olan savaş bahanesi 1. dünya savaşı neden çıktı?
Bir Sırp milliyetçisi yüzünden 😀. Ama ondan önce bin tane savaş sebebi vardı o coğrafyada. Şu anda savaş için bir sebep yok. 100 yılda dünya çok değişti. Şu an iki büyük devlet savaşsa hiçbir şey kazanamaz.
 
Hocam bence de çıkacak çünkü çoğu ülke savaş gemilerini çıkardı hatta Çin 6 tane savaş ge misini Akdeniz'e getirdi.

Bence hocam bunların amacı müslümanlığı bitirmek.

Çin Akdeniz'e gemileri İsrail'i desteklediğinden getirmedi ve zaten Çin filistini destekler İsrail'i desteklemez. Karşısında ABD olacak çünkü. Çin hayatta ABD'nin yanında olmaz.
 
Sen uçan bir makineyi vurmakla savaşı bir mi tutuyorsun? ABD bunun açıklamasını yaptı zaten, sihamızın kendi askeri bölgelerine girdiği için vurduklarını söylediler. Bu durum öyle büyük bir olay değil, tazminat öderler kapanır. Savaşı böyle bir şeyle bir tutamazsın, ikisi çok farklı şeyler.

SİHA duşürmekle savaşı bir tutmuyorum dostum önce okuduğunu anla. Sihamızı düşürüyorlarsa bizi de gayet karşılarına alabilir. Bu kadar basit. ABD'nin açıklamasına inanıyorsan diyecek bir şeyim yok. Ayrıca uçan makine dediğin şey de bizim sihamız. Ayrıca bizim sihamız o gün Ankara saldırısının intikamı için teröristleri vuruyordu. Teröristler ABD üssündeyse yapacak bir şey yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı