Technopat Aydınlatma metni sözleşmesi nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan sona kadar detaylıca okudum sonra dedim ki salla gitsin. Google kullanan biri olarak Technopat'ın verilerimi işlemesi çok da koymaz açıkçası. En azından bilgiler yabancıya gitmemiş olur :D

Yabancılara gitmediğini nereden biliyoruz? Bunun bir açıklaması yok ayrıca dediğiniz gibi verilerimiz herkesin elinde zaten rahatça dolanıyor bunu kabul etsek de etmesek de bir şey değişmeyecek.
 
@HiyarliEkmek78 metinde de zaten var. Benim yıllardır çalıştığım fabrikada bile bize tebliğ edildi.
İnsan kaynaklarındaki verileriniz yüzünden veri saklama, 3. taraflarla paylaşmama, gerektiğinde X amaçlarla işleme. vs. şeklinde iş yerlerinde de yapılıyor, evet. Ama Technopat'ın yazısı ekstrem geldi gözüme. Yapmadıkları şeyleri bile yazmışlar. Üyelerin davranışlarını analiz etmek falan yazıyordu.
 
Relax dostum, bu ülkede her şeyimiz apaçık ortada değil mi neyin tribine giriyorsun.

Biz filistiniz demişti prof un biri. Gerçekten de öyleyiz o yüzden kimin neyi işlediği neyi paylaştığı kimseyi rahatsız etmez oldu.

Ben Technopat'ya da diğer hiçbir siteye platforma güvenmiyorum. Stok yapan, 2'ye aldığını 42'ye satan markete, keçi etini streçleyip kuzu eti diye satan kasaba, manava güvenmiyorum. İlaç şirketleri ile anlaşmalı doktora güvenmiyorum. 2 yıl önce yaptığı binanın ilk artçı depremde yıkıldığı mühendis müteahhitlere güvenmiyorum. Bizim ülke bitik bir ülke kimse çıkıp da nefes yormasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KVKK ıvır zıvırı:

1698151207349.png



Site kuralları 35:

1698151420495.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı