Yok onu başka oyunlara yapacak. Sen bekle 200 değil 20 dolar zam yiyeceğiz.Yapacaksan tam yap abi. En az 200 olmalı.
Sana göre hocam.54 TL'yi bu çöpe vereceğinize 2 tane çiğ köfte alabilirsiniz. Saygılarla.
Oyun güzel bu arada. Eksikleri olsa da güzel.54 TL'yi bu çöpe vereceğinize 2 tane çiğ köfte alabilirsiniz. Saygılarla.
Oyunda 70 saatim var, bana göre değil abi, sana göre güzelse ne güzel.Oyun güzel bu arada. Eksikleri olsa da güzel.
Kerem Yılmaz sağolsun bedava oynuyoruzOyun 45 TL'den 54 TL oldu çok da bir zam gelmemiş. Bu oyunu almanızı tavsiye ederim.
70 saat boyunca dilenci bile çöple oynamaz hocam. 70 saat sevmediğiniz bir oyuna nasıl katlandınız?Oyunda 70 saatim var, bana göre değil abi, sana göre güzelse ne güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.