Bilgisayarda donma ve hiçbir şeyin çalışmaması

Katılım
26 Ağustos 2023
Mesajlar
67
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün bilgisayarımdan ders çalışırken bir anda bir donma girdi ve mouse kalveyem devre dışı oldu. Işıkları yanıyor ama çalışmıyorlar. İşte ekranda son açtığım video duruyor du kapa aç yaptım bilgisayarı ve açtığımda sorun yoktu. Daha sonra 2 3 dk sonra aynı şekilde dondu interneten baktım ve kısayolları falan denedim işe yaramadı. En son bayağı bir denedim bir şeyler, sonra Windows düzgün çalışmıyor gibi bir hata aldım bilgisayar açılmadan ve oradan bir şekil güvenli modu açtım şu an her şey düzgün çalışıyor fakat güvenli modda hiçbir şey doğru dürüst çalışmıyor adı üstünde güvenli mod nasıl bir şey yapabilirim donanıla ilgisi yok sanırsam şu an güvenli mod açık bir şekilde her şeyi yapabiliyorum internet yok ve birçok şey yok yardımlarınızı bekliyorum. (bilgisayarımın RAM SSD gibi özelliklerini bilmiyorum eski bir bilgisayar ve Windows 10 kullanıyorum)
 
O işlemcidendir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da yüklediğiniz uygulamadandır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ya sanayiciye tamir ettireceksin ya da format atacaksın temizinden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ya sanayiciye tamir ettireceksin ya da format atacaksın temizinden.

Hocam, atarım atmasına da anılar falan var içinde. Tamirciye de götüremiyorum, araba yok. Uzağım merkeze. Şu fotoğrafları falan nasıl kaydederim bilmiyorum. İnternetten bakacağım şimdi ya da siz de yardımcı olabilirsiniz.

Bilgisayara virüs girmiş. Formatlamadan düzelttim. Bilgilerim olabilir onlarda emin değilim çünkü bu uygulama bende 4 5 aydır var ve şimdi fark ettim, temizledim. Sorun çözüldü.

Sorunum halen devam etmekte bu sefer bir virüs falan da değil.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı