Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için Technopat YouTube tarafı bitmiş oldu.Umarim önü açık olur Recep abinin.
 
Bazı arkadaşlar kurumsal şirket ve sorumluluklarını anlayınca karar hakkında yorum yapabilir. Böylesine kurumsal bir şirkette önemli bir mevkideyseniz kişisel hesabınız o kadar da kişisel olmaz. Dünya'da buna benzer örnekler var.
 
Müslüman'lara kısaca "İsrail haklı. Filistin'e yapılanlardan sonra sıra size de gelecek." diye tehdit savurdu. Buradaki bazı aklı çalışmayan solcu kafalı insanlar düşünce özgürlüğü adı altında savunmaya devam ediyorlar. Defolup gidebilirler siteden, kimse sizi umursamıyor.
Ben nedense hiç öyle bir şey görmedim. Sadece Starbucks'a zarar verdiğini sananları eleştirmiş, filistinli sığınmacı istemiyorum demiş. Bu İslam düşmanlığı mı yani?

Bahsettiğiniz tek şey bir retweet ki onunda ucu açık herhangi bir şekilde farklı anlayabilirsin.
 
Adam müslümanları karşısına almış ve aşağılayıcı şeyler söylemiş. Sen de Recep Baltaş'ın bu söylemlerinden rahatsız olacak kitle bu forumda değil diyorsun. Hiç mi müslüman kullanıcısı yok bu forumun? Bunu yazarken 5 saniye falan ne yazıyorum ben ya diye düşündün mü hiç?
Herhangi bir dine yapılacak hakareti uygun görmüyorum ben şahsen ve öyle de olmalı. İnanılmayabilir ama saygı duyulmalı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı