Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir forumda vs. birisi tanınınca direkt ayrılıp kanalını kuruyor. Anlamış değilim. Recep Baltaş içerik üretmeye başlarsa şaşmamak lazım. Teşekkürler.
 
Maalesef Türkiye artık arapların kölesi olma yolunda ilerleyen bir ülke. Ülkeyi yönetenlerde bu olaya kendi ceplerini doldurmak için zemin hazırlıyor ve ülkedeki her bir şirket her bir vatandaş bu insanlardan işinden olma korkusuyla yaşıyor.Aynı olayı filistini destekleyen yöneticileri ve moderatörleri için yapmazlar.
 
Recep Baltaş'ın dediklerinden rahatsız olacak kitle zaten bu forumda değil muadillerinde takılıyor aynı şekilde Technopat kanalını değil diğer kanalları izliyor. Eğer böyle bir durum varsa yönetimsel bakımdan bir faciadır, yönetim umursar mı bilmiyorum ama Recep Baltaş yeni bir forum açarsa bu yöneticilerin bu kararından sonra arkama bakmadan o foruma geçerim.

Edit: Tarafımız belli olsun.

Eki Görüntüle 2033221
Talihsiz bir açıklama, adam nefret söylemlerinde bulunuyor Technopat Recep Baltaş'ın üzerine kurulu değil böyle bir adamın bu platform da yeri yok.
 
Bu olaydan kesinlikle zarar gören technopatın kendisi olacaktır. Umarım Recep hocam kendi bir forum açar.
 
Kendini tutamayıp iki üç yobaza laf etti diye(Ki kendisini X'ten takip ederim, bu hareketini uzun süredir devam ettiriyordu aslında) direkt yol ayrımına gidilmesi bence saçma olmuş.
Aslında savaş ve İslam konusunda bayağı coşuyordu, kötü anlamda. Kötü kesimin eline düştü malesef.

Recep abi kendisi de diyor zaten artık daha duyarlı olacağım diye ve yaptıklarının profesyonel olmadığını kendisi de söylüyor.

Yazık oldu Recep abi ama bir yerde belliydi. Hepimize ve en çok da Recep abiye geçmiş olsun.
 
Son düzenleme:
Adam müslümanları karşısına almış ve aşağılayıcı şeyler söylemiş. Sen de Recep Baltaş'ın bu söylemlerinden rahatsız olacak kitle bu forumda değil diyorsun. Hiç mi müslüman kullanıcısı yok bu forumun? Bunu yazarken 5 saniye falan ne yazıyorum ben ya diye düşündün mü hiç?
Sen foruma üye olmadan öncede söylüyordu onu ne alaka?
 
Nefret söylemi ile ifade özgürlüğünü karıştırmamak lazım
Nefret söylemi de kişinin kendi fikridir, ifadesidir. Bu şekilde insanların düşüncelerini sınırlamak doğru değil. Katılmıyorsan katılmıyorum deyip, argümanını sunup, tartışabilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı