Rockstar'ın GTA 6 Tweet'i 4 saatte 36 milyon görüntülendi!

Umarım kırılması uzun sürmez ve korsana karşı üst düzey tedbirler almazlar. Tek diyeceğim bu. Alsam bile Epic'te indirimde alabilirim. O da bilmem kaç yıl sonra en az %85-%90 indirim olursa. Belki 500 TL'ye düşer:D.Gerçi daha oyun çıkacakta, sistem yetiyor mu yetmiyor mu bakacağız da ohooo.
 
Çok büyük bir beklenti var insanlarda. Son yıllarda oyun firmaları beklentileri karşılamak konusunda sıkıntı yaşadılar, hatta çakıldılar resmen. Rockstar firması yaşanan örneklere bakarak büyük hatalar yapmamak için ders çıkarmıştır diye düşünüyorum. Her ne kadar GTA Trilogy konusunda hayal kırıklığı yaşatsalar da Red dead redemption 2 gibi bir şaheseri ortaya çıkarmalarından ötürü benim gözümde kredileri bolca mevcut. Geç çıkarsınlar şu GTA 6'yı, ertelesinler gerekirse ancak sağlam çıksın. Tek istediğim bu.
 
İnsanların çok beklentisi olduğu oyunların patlaması zevkli oluyor, 1-2 ay gündemden düşmüyor falan. Konuşacak mevzu çıkıyor. :)

Vallahi herkes beklentisini kendi yapar hocam.

Şu an insanların beklentileri gerçek dışı bile olmaya başlıyor. Oyun sonuçta bu. Ne kadar gerçekçi ve beklentiyi karşılayabilir.

Herkesin beklentisini karşılaması için herkesin kendi oyununu kendi kafasına göre yapması gerek. Ancak o zaman beklentiyi karşılarlar.
 
Acaba Türkçe için alt yazı ve diğer diller için seslendirme desteği eklenecek mi? Dil konusunda gerçekten zayıflar ve sadece İngilizce için seslendirme yapıyorlar. Fransızca gibi önemli dillere de dublaj yaparsalar güzel olur. Fransızca dublajının olmaması bir eksiklik.
 
Son düzenleme:
Vice City vurgusu yapmışlar ama sızıntılardan sadece Vice City şehrinin değil birden fazla şehrin olacağını biliyoruz. Şahsen Vice City haritasını ne derece revize ederler bilmem ama Los Santos kadar ferah bir şehir değil bana göre, sadece egzotik. Rocktar ne derece yaratıcılık katıp haritayı revize etti göreceğiz.

Bu Vice City olayına insanlar kuduruyor mu bilmiyorum ama tam tersi senelerdir bildiğimiz şeyi görmek sıkıyor beni, diğer haritaları da pazarlamada kullanırlar da görürüz umarım. Zira minimum 2025'te çıkar sanırım oyun, yani göstermezlerse çıkana kadar bekleyeceğiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı