Okulda sürekli uyumak

Ben hiç uyumadığım günde uyumuyorum. 1-2 saat uyuduğum günde uyumuyorum. Siz nasıl uyuyorsunuz o sırada?

Uyu bence sorun olmaz. :D
Bende hep uyurdum lisedeyken.
Bu arada lise sanırım en güzel günlerimdi... Tekrardan yaşamayı çok isterim.
Liseliler; bu zaman bir daha gelmeyecek. İyi geçirin.

Benim için tam tersi geçerli sanırım. Ya da daha kötü olacak.
 
Bir tek okulda oluyor, sürekli uyumak evet iyi bir şey değil ama okulu sevmiyorum. Hocalarda sıkıcı anlattığı için her ders uyuyorum. Sınavlarım yüksek bu arada. Sizce sorun ne, bir tek okulda uyuyorum.

Yani lise kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama lisede sınav notlarının önemi çok az. Asıl önemli olan YKS. Eğer onun için bir çaba göstermiyorsan ve sürekli boş işlerle uğraşıyorsan ileride çok sıkıntı çekersin. Ha yok gösteriyorsan daha ne zaten. Kendimden örnek vereyim ben 9.sınıfı pandemiden dolayı gitmeyerek es geçtim bir sonraki sene 10.sınıfta okulda hem ders odaklı gittim hem de kalıcı arkadaşlıklar edindim. 11'de ise ilk dönem yine 10.sınıf gibi verimli geçti taki 11'in 2.dönemi depreme kadar. 2.dönemde komple tatil olunca üniversite sınavı beynime dank etti. Şimdi 12.sınıfım ve kendime koyduğum hedef için gece gündüz sıfır temel ile durmadan çalışıyorum. Benim kadar yorulmak istemiyorsan ve zamanın da varsa uyumak yerine derse başla.
 
Psikoloji veya beslenme ile ilgili olabilir.

Sabah süt ürünü tüketme, aç karna tüketilen süt ürünleri mide ve sindirim problemlerine sebep olabiliyor.
B kompleks, D3K2, Omega 3, Magnezyum kombinasyonu içeren multivitamin tüketebilirsin.
 
Bro hocaların sıkıntı yapmıyorsa çok da takmana gerek yok.
 
Bir tek okulda oluyor, sürekli uyumak evet iyi bir şey değil ama okulu sevmiyorum. Hocalarda sıkıcı anlattığı için her ders uyuyorum. Sınavlarım yüksek bu arada. Sizce sorun ne, bir tek okulda uyuyorum.

Lisede uyuduğum günleri özledim.
Sabahtan bir koyardım kafayı akşama kadar uyurdum.
Akşamda eve gelir sayko sayko takılırdım.
Dersleriniz iyiyse ve önemli bir senede değilseniz uyuyun. Önemli bir senenin ve dönemin içindeyseniz tehlikeye atmanıza değmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı