95.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
95.000
Bir fikrim yok ama beyaz parçalar atabilirim ancak kasanızı söylemeniz lazım. Ekran kartının sığmama gibi bir durumu var.

Almayı planladığım kasa.

ASUS TUF Gaming GT501 RGB fanlı temperli cam USB 3.1 ATX/EATX oyuncu kasası - beyaz​

sığıyor galiba ekran kartı ama siz daha iyi bilirsiniz hocam. Beyaz parçalar olur ama beyaz ekran kartı fiyatı fırlarsa diye korkuyorum.

ilk attığım parçaları olabildiğince beyaz veya beyaza yakın seçmeye çalıştım.(Yazıların kalınlaşmasını kapayamadım ondan böyle oldu)

 
Biraz geleceğe yönelikte bakmak istersen X670E Anakart daha mantıklı.

Ayrıca, 40 serisi kartlar fiyat/performans olarak pek beğenilmiyor. 30 serisi 2. el kart alıp 2024 sonbaharında 50 serisini beklersen daha mantıklı hareket yapmış olursun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
B serisi anakartlar X anakartlara göre işlemcilere göre işlemcilerle daha uyumlu çalışıyor. Zaten a serisi zorunlu olmadıkça alınmamalı.
İddaa ettiğiniz uyumluluk durumuna hiçbir kaynakta rastlamadım, yorum yapamayacağım.

B serisi kartlarda pcie 5.0 yok ve 50 serisi ekran kartlarının pcie 5.0 uyumlu çıkacağı belirtiliyor.

Benim bakış açım biraz daha geleceğe yönelik. Bende yeni sistem topluyorum ve X serisi daha mantıklı geliyor şahsi fikrimce.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı