Samsung M34 batarya performansı kötü

Hocam doğru bir konuya değinmişsiniz. Benim telefonda Snapdragon 865 bulunuyor. Telefonun güç konusu hakkında denilecek hiçbir şey yok çünkü mükemmel ötesi. 120 Hz'de kullandığımda 1,5 gün, 60 Hz'de kullandığımda 3 günü zorluyor. 4500 mah bataryaya göre Snapdragon iyi bir batarya deneyimi sunuyor.

Hocam bu arada cidden sizin telefonun güç tüketimi bu kadar fazla olmaması lazım. Ben telefonumu ilk aldığım zaman Samsung'un Uzaktan Erişimine açmıştım isterseniz Samsung destek uygulamasından uzaktan erişim sağlayıp telefonunuzu kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz. (istemediğiniz yerlere girmiyorlar)
Valla uğraşmak lazım gibi. Her gün normal kullanımda dahi şarja takıyorum gün bitmeden. Ara sıra drop yiyor telefon ayrıca :p Çok komik geliyor bana yani bu fiyat bandında bu kadar dandik olamazdı diyorum. 120hz ekran ise göreceli çalışıyor. Ara sıra donmalar oluyor.
 
Aynı ürüne sahibim. Batarya konusunda bir problem olmadı. Maksimum şarj düzeyini %85'e sabitledim ve %30'un altına düştüğünde şarja takıyorum, kullanmıyorum. Hertz değerini 120'den 60'a düşürdüm çünkü benim için çok önemli değil. Bunun haricinde gerçekten dokunmatiği aşırı fazla hassas. Eski telefonumda şifremi takır takır hızlı bir biçimde girerken bunda giremiyorum, algılamıyor bastığım yeri. Klavyeyi kullanırkende bazı harfleri 2 kez yazıyor aynen dediğin gibi. Güncellemelerle düzeltirler diye umuyorum.
 
Valla uğraşmak lazım gibi. Her gün normal kullanımda dahi şarja takıyorum gün bitmeden. Ara sıra drop yiyor telefon ayrıca :p Çok komik geliyor bana yani bu fiyat bandında bu kadar dandik olamazdı diyorum. 120hz ekran ise göreceli çalışıyor. Ara sıra donmalar oluyor.
S20 FE mi yoksa M34 mü hocam? :D S20 ise sizin cihazda bir sıkıntı var.
 
Klavyeyi kullanırkende bazı harfleri 2 kez yazıyor aynen
Aynı sorunu yaşıyorum. Klavye uygulamasından kaynaklı sanıyorduum.

Düzeltilmesi gereken bir sorun.
 
Konuya ekleme yapayım. Almayı düşünen varsa ve buraya geldiyse SAKIN alma dostum... 2 saat 49 dakika kullanım ve %47 şarjım gitmiş. Rezalet. (Mobil veride değildim tüm gün.)
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20231226_200717_Device care.jpg
    Screenshot_20231226_200717_Device care.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 87
@erdmoks Batarya kesinlikle 6000mAh hissettirmiyor. Yine de 5000mAh'dan daha düşük performans göstermiyor. 120 ile 60 Hz arasındaki farkı da hissetmiyorum.

Yarın tekrar bir batarya testi yapacağım, paylaşırım.
 
Kullanıma çok bağlı bu arada. Ben ekranı parlak kullanan biri değilim, konum ve BT da kapalı kullanırım. Şu ana kadar 2 defa batarya boşalıp doldu. İkisinde de 7 saat 40 dakika-7 saat 50 dakika gitti. Şu anda şarjım %77, ekranın açık olma süresi 2 saat 5 dakika.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı