İtempazar'dan Valorant hesabı alırken dolandırıldım

Ksowkez

Centipat
Katılım
27 Şubat 2022
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben ıtempazar'dan bir hesap beğendim ve satın aldım. Adam Gmail falan değiştirdi, sonra bir daha ayarlara girmeye çalıştım, girmiyor. Bir baktım adam benim mail kopyası bir mail ile değiştirmiş. Nasıl olur anlamıyorum. Hiçbir bağlantısı yoktu. Ben de mallık yapıp siparişi onaylamıştım. Desteğe yazdım satıcıya ulaşmaya çalıştılar, satıcı bilmiyormuş RP'si atıyor. Ne yapabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-01-12_212335892.png
    resim_2024-01-12_212335892.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 72
  • resim_2024-01-12_212406329.png
    resim_2024-01-12_212406329.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 68
Hesabın asıl sahibi o olduğu için Steam hesapları dahil çoğu yerde bu risk oluyor. Hesabını geri alamıyorsan ve itempazar da yardımcı olamıyorsa Riot desteğe hesabı satın aldığını söylersen hesabı kapatacaklardır.
 
Muhtemelen Riot'tan olumlu bir sonuç alamayacaksınız. Çünkü Riot hesap satışını yasaklıyor. 2 türlü yol var. Ya adamların soracağı hesap hakkındaki bazı detay bilgileri bilip Riot sorduğunda söyleyeceksiniz, ya da Riot'a hesabı satın aldığınızı söyleyip dolandırıldığınızdan yardım isteyeceksiniz ki işe yaramayacak. Maalesef tehlikeli bir yola başvurmuşsunuz.

Hesap hakkında bazı detayları sorarlarsa bir şey yapamaz.
 
İtempazar gibi platformlarda alışveriş yaparken bütün gelişmeleri ekran kaydına almalıydın. Ayrıca Riot destek yardımcı olmayacaktır çünkü hesap satmak yasak maksimum o hesabı kapatırlar.
 
Hesabı senin aldığını Riot Games'e bilet açıp söyle, bu ss'leri at. Hesap kilitlensin. Hesap sahibi gününü görsün. Ayrıca İtemsatış'ta satıcıya yorum yap ve şikayet et.
 
İtempazar gibi platformlarda alışveriş yaparken bütün gelişmeleri ekran kaydına almalıydın. Ayrıca Riot destek yardımcı olmayacaktır çünkü hesap satmak yasak maksimum o hesabı kapatırlar.

Arkadaşım aldı hocam kayda adamlar cevap vermiyor.
 
Yasal yollara başvur, satıcı kimlik onaylı bir satıcıysa Itempazar'dan satıcı hakkında suç duyurusunda bulunacağını, bu yüzden bilgileri istediğini söyle.
Azcık gerçekçi olun, alıcı muhtemelen reşit dahi değil. Dava açacak, para harcayacak, dava o günden o güne ertelenecek...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı