RTX 3050 alınır mı?

Ayrıca DLSS teknolojimle o kafandan salladığın yüzdelik rakamını +30 FPS şeklinde getirisi oluyor bana. Yine her türlü ben kazanıyorum. Sen RX'le sürünmeye devam et.

Ahahah sende bende biliyoruz ki RTX3000 serisinde DLSS 3.0 yok yani öyle aman aman bir şey yok. Hadi sende DLSS var RX'lerde fg destekli FSR 3.0 var onu ne yapacağız? Haa hatırladım RTX3000 kullanıcıları AMD'nin açık kaynak kodu ile yayınladığı ve modcuların oyunlara mod olarak getirdiği FSR3.0 modunu kuruyordu.

Random bir RX6600 vs 3050 videosu açarak aradaki farkı %lik olarak kendinde hesaplayabilirsin.
 
Neyse hocalarım seviyeli ve olgunca münazara ettik, teşekkürler. Üslubum biraz agrasif kaçtıysa kusuruma bakmayın. Gördüğünüz gibi 4 kişiyle savaştım :D. Hepinize iyi oyunlar ben halimden memnunum. İlerde ekran kartı alırsam güzel bir AMD karta geçerim. FSR olayıda iyice gelişmiş yaygınlaşmış olur. Çünkü amd benim ilk gözümün ağrısı elbet ona bir gün geçeceğim.
Sabahtan beri geçen sohbette millete fanboy falan dediğiniz de bana "Kendim kullandığım kart olduğu içinde savunmuyorum" bunun tam tersi gibi geldi. Garip adamsınız. Sıfır 3050 almak yerine hayır kurumuna bağış yaparsanız hem sisteme hem kendinize hem de insanlara daha fazla katkı sağlamış olursunuz.
 
Sabahtan beri geçen sohbette millete fanboy falan dediğiniz de bana "Kendim kullandığım kart olduğu içinde savunmuyorum" bunun tam tersi gibi geldi. Garip adamsınız. Sıfır 3050 almak yerine hayır kurumuna bağış yaparsanız hem sisteme hem kendinize hem de insanlara daha fazla katkısı olur.
Garipliğim şundan. Türk genci fakir ve nvidia markasına gelemiyor :D. Her bir şeye çöp diyorlar onun için savaştım yoksa kullandığım kartın her bir olayını biliyorum.
 
Garipliğim şundan. Türk genci fakir ve NVIDIA markasına gelemiyor :D. Her bir şeye çöp diyorlar onun için savaştım yoksa kullandığım kartın her bir olayını biliyorum.

Fakirlikle alakası yok ki mevzunun. RX6700 aldığım dönemde daha düşük fiyata RTX3050 alabiliyordum hatta 3060 da 1500 2000 lira daha pahalıydı. Ama RX6700 tercih ettim ki yıllarca NVIDIA kullanmış birisiydim. NVIDIA aldığım zaman çok daha az performans alacaktım. Ben de bu karta bu parayı vermek yerine ve RTX 3060 için ek para vermek yerine RX6700 alıp yoluma devam edeyim dedim ve iyi ki de demişim gayet memnunum.
 

Geri
Yukarı