RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

AMD 500 series ve 5000 series kartları eski olarak görüyor. Bakalım umarım çıkarırlar.

AFMF şu an için pek sağlıklı değil. 7 Tane güncelleme aldı ama bana mısın demedi. Tam sürüme çıkınca bizi FSR 3 gibi bir devrim beklerse o zaman değecek bir teknoloji olabilir.

Zamanla diğer kartlara da belki getirirler. Ne kadar sağlıklı çalıştığına bağlı.
 
FSR3'teki FG ile AFMF farklı şeyler değil mi? FSR3'ü herkes açabiliyor mu? AFMF'nin farkı nedir?

AFMF, şu an sadece RX 700M, RX 6000 ve RX 7000 serisi ekran kartlarında olan ve sürücü üzerinden açılabilen bir özellik.

FSR 3'ten farklı DX 11 ve DX 12 destekleyen tüm oyunlarda Frame Generation seçeneğini oyunun desteği gerekmeksizin sürücü üzerinden açmanı sağlıyor.

Sürücü üzerinden açıldığı için FSR 3 gibi değil maalesef. Dezavantajları var. Tam sürüm çıkınca FSR 3'ün beta hali ile şimdi olan hali arasında ki gibi bir fark olursa o zaman oyuncular istediği her oyunda Kare oluşturmayı açabilir.

Muazzam bir özellik gibi gözükse de şu an pek kullanışlı olan bir özellik değil. Umarım bu değişir.
 
Şu an sizce indirilir mi? 6900XT kullanıyorum 5600X kullandığım için darboğaz yapıyor.

Overclock yap hocam. Hatta güzel bir soğutucu alıp termal macunu arktic macun ile değiştirirsen çok güzel overclock yaparsın. Eğer macun eskiyse ve soğutucu stoksa bu dediklerim geçerli. Bir dene istersen.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı