Resmi olarak çıkacak olan şey AMD AFMF sürücüsü mü?
Evet.
Resmi olarak çıkacak olan şey AMD AFMF sürücüsü mü?
AMD 500 series ve 5000 series kartları eski olarak görüyor. Bakalım umarım çıkarırlar.
FSR3'teki FG ile AFMF farklı şeyler değil mi? FSR3'ü herkes açabiliyor mu? AFMF'nin farkı nedir?
Şu an sizce indirilir mi? 6900XT kullanıyorum 5600X kullandığım için darboğaz yapıyor.
stok soğutucu var. termal macun 2 senedir aynı. Anakartım B450M S2HOverclock yap hocam. Hatta güzel bir soğutucu alıp termal macunu arktic macun ile değiştirirsen çok güzel overclock yaparsın. Eğer macun eskiyse ve soğutucu stoksa bu dediklerim geçerli. Bir dene istersen.
Overclock yerine curve optimizer tavsiye ederim. Daha serin çalışacağı için tavan frekansta olur. Ayrıca 5600x 6900xt ile ancak 4Kda darboğaz yapmaz.Şuan sizce indirilir mi ? 6900XT kullanıyorum 5600x kullandığım için darboğaz yapıyor.
Optimizer nedir açar mısınız acaba?Overclock yerine curve optimizer tavsiye ederim. Daha serin çalışacağı için tavan frekansta olur. Ayrıca 5600x 6900xt ile ancak 4Kda darboğaz yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.