CS 2'den memnun musunuz?

CS:GO olsaydı girerdim 7/24 fakat CS2 bayağı sıkıyor kasa düşürmek için girmiyorum o kadar sıkıcı ki.
 
CS:GO olsaydı girerdim 7/24 fakat CS2 bayağı sıkıyor kasa düşürmek için girmiyorum o kadar sıkıcı ki.
Oynaması hali hazırda keyifli olan bir oyuna yeni fizik motoru getirilmesi mantığını anlamış değilim. Herkesin CS2'den beklediği şey tickrate ve hile koruması düzeltmesiydi zaten. Smoke patlasın da açılsın gibi bir beklenti Allah'ın hiçbir günü olmadı. İnsanlar zaten sıkılmamıştı ki bu oyundan. CS:GO sıktı artık diyenler şimdi CS2'ye dönüş mü yaptı? Hayır, hala Valorant oynuyorlar. Çünkü onları sıkan oyunun Valorant gibi arcade olmaması.

Ah Valve, ah. Sevdiğim tek oyunu da elimden aldınız ya, yatacak yeriniz yok.
 
Muhtemelen 4 kişilik bir takım değil, 3 veya 2 kişilik bir takımdı. Diğer kişi de onlara yakın davranıyor diye 4 kişi birlikte girmiş zannetmiş olabilirsiniz. Bu güncelleme, sadece 4 kişi birlikte girmiş oyuncu grubunun yanında tek kalmış oyuncuları kapsıyor.

Güncellemenin işe yaramaması diye bir şeyden söz edilemez çünkü bu oylama sisteminin içine entegre edilmiş bir özellik. Şansa bağlı çalışmıyor.
Dostum bu adam cidden Gaben.
 
Oyın ha bire donuyor ben de memnun değilim. Tamam bilgisayar 10 yıllık 2 gb ekran kartı i5 4.cü nesil 12 gb ram var fakat csgoda kasmıyırdu
 
Arkadaşlar CS:GO çıkınca bu problemlerden daha çok problemler vardı, ping sorunları vesaire yani bu oyununda pişmesi gerekiyor 2 3 sene daha, tarih kendini tekerrür ediyor CS:GO ve CS: S çıktığı zamanda çoğu klan CS 1.6'dan CS:GO'ya geçiş yapmadı, şu an oynanabilir değil keşke CS:GO'yu açık bıraksalardı fakat CS kitlesi CS:GO'dan CS2'ye geçmez diye yapmadılar, FACEIT'ten başka oynanmaz CS2, FACEIT'te de sürekli pingi yüksek sunucular seçiliyor mm de aldığım pingden 30 40 fazla alıyorum mermi daha güzel gidiyor attığımı vuruyorum fakat gene pingten dolayı millete çarpıyorum silah falan bazen takılıyor o yüzden bu oyunun pişmesi için 2 3 sene geçmesi gerek. O yüzden gene hikayeli oyunlara geçme vakti geldi.

Kesinlikle, Mart ayına kadar düzelteceklerini söylüyorlar eğer düzeltemezlerse bu oyun bu yıl veya sonraki yıllarda yavaş yavaş ölür.
Acaba nerede söylediler?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı