Yeni başlayan birisi için RDR 2 önerileri

Bir bölümden sonra Arap atını evcilleştirme imkanın oluyor. İlk önce onu ve fast travel'ı aç. Silah ve mühimmatları aç. İstiyorsan nadir silahların yerine YouTube üzerinden bakıp temin edebilirsin. Ama uyarayım oyun içinde fazla bir yararı olmaz.

Arkadaşların dediği gibi bulduğun her yan görevi yapmaya çalış. Bazı yan görevler hazine ile ilgili. Külçe altın kazanma şansın oluyor. Onlara YouTube üzerinden bakabilirsin.

Hayvan avlamayı kıyafet için yapacaksan o işlere şimdi hiç girme bence. Gerekli mühimmat ve silahlara ihtiyacın olacak. Ayrıca hayvanların derisini 3 yıldız yani kusursuz şekilde elde etmen gerekiyor. Onun için de avlanma bilgisi lazım. Bunları oyun başında yapmanı tavsiye etmem.

Bazı yan görevler eşya toplama ile ilgili. Bitki, hayvan derisi, sigara paketi toplama gibi yan görevler var. Çok önemli değiller fakat oyunu %100 bitirmek istiyorsan bunları da ilerde yap. Şimdi bulaşılacak görevler değiller.
 
Sürprizbozan vermeyin. 70 dolarlık bağış yaptım kutuya. Bir de Valentine içinde bana sarılmak isteyen gaziyi reddettim. Hızlı seyehat için ne yapmam gerek ve diğer şeyler için tavsiyeniz var mı?

Hocam, eğer ilk defa oynuyorsanız, önce bir haritayı gezin ve nerede ne olduğunu öğrenin. Mesela, dağdaki beyaz Arap atını alabilirsiniz; zaten sürekli olarak karşınıza çeşitli olaylar çıkacaktır. Ben, sadece hikaye odaklı oynayarak 190 saatten fazla zaman geçirdim ve hiç sıkılmadım, eğer türü seviyorsanız saatlerce oyunu bırakmadan oynayacaksınız emin olun.
 
Postaneden başınıza konan para ödüllerini ödeyebilir ve hızlı seyahat açılana kadar bilet satın alarak tren yolculuğu yapabilirsiniz.
 
"300" oyunda valentine yakınlarında bir NPC göreceksiniz elinde harita var, selam verdiğimizde git buradan diyecektir. Sonra atına binip kaçacaktır. İşte NPC kaçmadan önce onu ya öldürün ve yağmalayın ya da halat ile yakalayıp yağmalayın. Yağmaladıktan sonra büyük bir hazine haritası verecek.
 
Sürprizbozan vermeyin. 70 dolarlık bağış yaptım kutuya. Bir de valentine içinde bana sarılmak isteyen gaziyi reddettim. Hızlı seyahat için ne yapmam gerek ve diğer şeyler için tavsiyeniz var mı?

Gaziyi keşke reddetmeseydiniz ya. Çok tatlı bir adam ileride çok hoş diologlar oluyordu.

Bazı dükkanlarda illegal olaylar dönüyor. O illegal olayları gün yüzüne çıkartabiliyorsunuz. Bu olayları kendiniz keşfetmeniz lazım. Bazısından para ve silah çıkıyorken bazısı boş oluyor.
 
Sürprizbozan vermeyin. 70 dolarlık bağış yaptım kutuya. Bir de Valentine içinde bana sarılmak isteyen gaziyi reddettim. Hızlı seyehat için ne yapmam gerek ve diğer şeyler için tavsiyeniz var mı?
Yaşlanacaksın hikaye asla bitmeyecek.
 

Geri
Yukarı