Gamepower kaliteli bir marka mı?

Bunu biraz fiyatına göre irdelemek lazım, özellikle 2018'de Gamepower yeni yeni ortalıkta dolaşırken Rampage, Hadron, Snopy ve Everest gibi ürünlere yakın fiyatlarda ürün yapıyordu ve fiyat segmentine göre iyiydi. Daha önce 1 adet blue Switch 1 adet red Switch Warlock klavyesini ve GP 650 PSU'sunu aldık ve 3'ü de halen sorunsuz çalışıyor ki PSU'yu HD 2900XT gibi bir ekran kartı ile de zorlama fırsatım oldu. Logitech Mouse'um bozulduğunda o anki maddi durumum sebebi ile Gamepower bane mosuse almak zorunda kaldım ve bu Mosue'dan ise memnun kalmadım. Ancak bunun üstüne aldığım Corsair Sabre Pro Mouse'dan da ciddi sorunlar yaşadım ve elimden çıkartmak zorunda kaldım. Günümüze geldiğimizde ise Gamepower ürünleri artık fiyat performans dengesini yitirmiş bir biçimde satılıyorlar ve benzer fiyatlarda Corsair, ASUS gibi en azından bilindik markaların ürünleri var. Gamepower çöp diyebilirler ancak hocamında dediği gibi bütçesi hiç olmayan bir adam için en azından Snopy ya da Hadron ürünleri almaktan daha mantıklı.
 
@nini çoğu kişi aynısını söylüyor gel bak.
 
Zibil tane Gamepower hakkında şikayet konusu varken, hala daha bu markalara bakacak insan yoktur diye düşünüyorum. Yani o zeka olamaz. Defolu ürün başka kronik problemli ürün başka.

300-400 TL bütçesi olan adam ne alacak peki? Herkesin kulaklık klavye mouse için 1-2K verecek imkanı yok. Hadron platoon Everest gibi markalardansa 10 tane Gamepower alırım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı