EA'yım.Eşit ağırlık mısın sayısal mı?
Başlık yanlış olmuş. Yüksek bir puan değil öyle, yapabilirsin ama azimli şekilde çalışman gerekiyor.EA'yım.
Başlık yanlış olmuş. Yapabilirsin ama azimli şekilde çalışman gerekiyor.
Anladım, sayısal en zorudur biz şu an yazışırken rakiplerin harıl harıl ders çalışıyor. Çoğu liseden itibaren çalışmaya başlamış belli seviyede olan tipler. 4 ay kısa bir süre değil tamamen sana bağlı, azimle çalışırsan 100k'da yapabilirsin. Ders çalışmak dışında beslenmene ve uyku düzenine dikkat etmeni, bol bol kitap okumanı öneriyorum. Vitamin takviyelerini almayı da unutma, bol şans.Hocam alanım EA ama sayısal'dan gireceğim. Hedefim 200k.
Doğru. Herkesin gerçeği kendi içinde sen neye inanirsan o olur, olmak zorunda evrenin kurallari böyle.4 ayda her şey yapılır. Sosyal medyada yapamazsınları dinleyerek motivasyon kaybetmeye gerek yok. Çıkmamış candan ümit kesilmez.
Zamanında özel hoca ayarlamıştık bana. Sıfırdan 3 ayda 70k sayisal hedefi koymuştum, bütün inancimla programımı ve hedefimi belirttim, destek beklerken herif bütün inancimi sarstı yapamazsin falan filan, o gün kicina tekmeyi basip inat edip tek başıma 50k yapmistim. Herkesin gerçeği kendi içinde sen neye inanirsan o olur, olmak zorunda evrenin kurallari böyle.
@499604 sana verilebilecek en iyi tavsiyeyi vereyim o halde, bildiklerini unut Grabhorn'un "çekim yasası" kitabını oku, hayatın değişecek güven bana. Not al çünkü bu mesajı sileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.