Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2105035Evet Yanwen'de vergi çıkmıyor diyen arkadaşlara buradan selam olsun, bu nedir ya ?

Edit: Şimdi de ptt çağrı merkezini arayıp görüştüm 3 tl ücret ödeyeceksiniz sahte sitelerden sorgulama yapmayın falan dedi, anlamadım valla. Bu gümrük vergisi Yanwen tarafından ödenmiş olabilir ya da konuştuğum arkadaşın dalgınlığına geldi ve sadece ücretlerin bir kısmına baktı, bilmiyorum artık.


Bu sayfaya nereden ulaştınız ? Ben PTT'nin kendi gönderi takibinden girince arayüz farklı çıkıyor. Bir de ürün size ulaştıysa vergiyi ödediniz mi ?

Arkadaşlar Yanwen ile geliyorsa vergi size giriyor haberiniz olsun adam kapıda 700 TL'lik ürüne 298 TL ödeme istedi. Yanwen ile vergi çıkmıyor diyenlere tekrardan selam olsun, çok güzel ve doğru bir bilgi.

Muhteşem yüksek zekalı gümrük çalışanları da birisine 150 TL başkasına 300 TL ücret çıkarıyor, gerçekten harika. Lanet olası muz cumhuriyetinde sakın ucuza bir ürün alırım diye sevinmeyin benim gibi 10 tane telefon görüşmesi yapıp kanser olursunuz. PTT''de 2 kişi vergi yok diyor, üçüncü konuştuğum ve kargoyu getiren de vergi var diyor. Ne güzel iş.
Hocam buraya nasıl geldiniz?

Ben çözemedim ürünüm şu anda PTT şubesinde. Vergi için whatgeeke yazdım ama bu fotoyu isterse diye sorayım dedim.
 
Arkadaşlar klavye elime ulaştı. Şu an bundan yazıyorum. Gerçekten inanılmaz hoşuma gitti. Vergi çıkmadı. Aras kargoyla geldi. Tereddüt edenler etmesin. Kesinlikle fiyatını hak ediyor. Yakın zamanda rehberini de yapabilirim. Şimdilik önizleme çok iyi. Maşallah diyelim. Blue switchten browna geçince 'woow' oldum gerçekten. Yay sesi de az onu da belirteyim. Hele space tuşunun sesi en efsane olan. Çok iyi. Tavsiye ederim.
Blue switch versiyonunu almayı düşünüyorum brown switchten ne farkı var?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı