belirsizz
Hectopat
- Katılım
 - 4 Mayıs 2024
 
- Mesajlar
 - 8.389
 
- Makaleler
 - 3
 
- Çözümler
 - 20
 
Evet.Hocam switcherimi çıkarmakta zorluk çekiyorsunuz?
Bir switchi çıkarmak 20 dk.
Evet.Hocam switcherimi çıkarmakta zorluk çekiyorsunuz?
Evet.
Bir switchi çıkarmak 20 dakika.
Bir switchi çıkarmak 20 dakika.
Bismillah ben de asılıyorum,@Monarch Leviathan hocamın taktiği ile yapacağım.Ben klavyeyle gelen switch puller ile tüm gücümü kullanarak tutup çektim anca bu şekilde çıkarabildim switchleri diğer türlü asla çıkmıyor.
Evet maalesef parmaklarım hala acıyor öyle bir switch puller göndermişler ki.
@R. G. B hocamın taktiği ile yapacağım.
Siz kaslısınız herhalde![]()
Huano switchler diğerlerine göre zor çıkıyor yavaş değil hızlıca çekmeniz lazım. Çok zorlarsa bırakın. Eğer kırarsanız zaten 5 tane yedek switch veriyorlar.
Switchle alakalı değil çıkarma zorluğu kullanılan hotswap soketleriyle alakalıBidaha outemu switch almıcam.
@Hyperciaa
@Zelrael
çıkarıcı geldi de pek faydası yok,arkasından falan sökme yolu var mıdır?
Switchle alakalı değil çıkarma zorluğu kullanılan hotswap soketleriyle alakalı.
Kasasından PCB'yi çıkartıp PCB'ye arkadan destek vererek switchleri çıkarmak en sağlıklısı bir şeye zarar vermemek için ama çıkarma konusunda pek yardımcı olmaz mecbur zorlanarak çıkaracaksın çıkarmak istiyorsan.
Sinirden switch değimişim, Outemu soket olacak. Zorlaya zorlaya çıkardım, 22 tane kaldı. Umarım zarar gelmemiştir PCB'ye.
@Zelrael tam 10 tane kaldı ama onların pimleri kırık. Nasil çıkaracagim bunları?
@Hyperciaa
Delik aç? İğneyle vs delik açıp öyle vidalayabilirsin.Hocam tape mod yaptınız mı ben yaptim fakat vidalayamadim vida bant delmiyor sanırsam nasıl çözerim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.