GT 720M GTA 5'te anlık FPS düşmesi

Tr.Olumtutkunu

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2016
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaz indiriminde GTA 5 indirime girince aldım. Tabi biraz tereddüt de vardı. Ama sistem gereksimlerini bir tek işlemci karşılamıyor oda GHz 2.30 olduğu için. Ama işin ilginç yanı CPU kullanımı %50 %60'larda iken ekran kartı %90'larda oluyor sonrada aniden kullanım düşüyor. %50'ye bazen %20'ye düştüğü oluyor ama anlık 2 3 saniyeliğine oluyor. Bunun çözümü nedir?

Sistemim:
Nvida Geforce GT 720M
Intel İ5 4200U 1.60 GHz Turbo ile 2.30
4 GB RAM
Windows 10 sürümünü hatırlamıyorum ama yeni gelen güncellemeyi yaptım

upload_2017-7-3_11-56-56.png
upload_2017-7-3_11-57-26.png


Cevap vercek hiç kimsede mi yok ? Yani moderatör arkadaş ceza verip çıkıyor anladığım kadarıyla . Tamam görevin seninde bir yardımcı olsaydın iyiydi . İlla Recep ile Ali Abi'yi etiketliyip gereksiz yere meşgul mü ediyim . Neyse abartmış olabilirim . @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Hocam oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Isındığından yapıyor olabilir.
 
Konuyla alakasız ama kaç FPS alıyorsunuz? O ekran kartıyla high'da oynuyorsunuz da ondan sordum.
 
Konuyla alakasız ama kaç FPS alıyorsunuz? O ekran kartıyla high'da oynuyorsunuz da ondan sordum.
Normalde vsyn c kapalı 30 40 arası(genelde ortalama 33 ) ama kapatınca yırtılmalar oluyor mecbur açmak zorunda kalıyorum ondan böyle bir konu açmak zorunda kaldım. Ayarları düşürünce daha çok kasıyor absürt tarafı bu. Ayrıca GeForce Experience programını yükleyince Very High a almamı öneriyor ya Pc kafayı yedi yada ekran kartı.

Hocam oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Isındığından yapıyor olabilir.
Onuda düşünmedim değil . ekran kartı en fazla 95 derece işlemci ise 80 derece oluyor termal macun siparişi verdim internetten. Geleseye kadar gta 5 açmamayı düşünüyorum. Yine değişiklik olmazsa format atıcam ve güncellemeyi yapmıyacam.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı