Turistlerin Çirkefliği

Selim C.

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
939
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Uzaklarda...
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malumunuz yaz sezonu da geldi. Turistler de akın etmeye başladı Antalya'ya, Bodrum'a vs.

Eh, turistler tabii... Bizden ucuza yapıyorlar tatili "Her Şey Dahil" paketleriyle. Bize 3000₺ olan paketler, onlara 300€ oluyor. Hani görgülü insanlar ya, hani medeniler, saygılı ve efendiler ya. Dahası Ruslar yani... Dostlar, turistler. Ucuz tatil yapmak onların da hakkı. Bakmayın 300€'ya tatil yaptıklarına, ekonomik olarak bizlere büyük birer nimetler onlar aslında. Ülkemize getirileri çok büyük. Ülkeyi kalkındırıyorlar. (Ekonomik anlamda...) Çok iyi insanlar sonuçta. :ıslık:

O kadar iyi insanlar ki, tatil yapamayan Ukraynalı soydaşlarını/kardeşlerini bile düşünüyorlar. Ve onlara da fakirlikten dolayı, savaştan dolayı gelemeseler de tatil havası yaşatmak için kendilerinin tatildeki haklarından feragat ediyorlar çoğu zaman. Sırf onlara havlu, şampuan ve gıda yardımı yapabilmek adına, tatil yaparken dişlerinden tırnaklarından arttırarak bavullarını dolduruyorlar çoğu zaman. Yanlış anlaşılma olmasın! Çalmıyorlar. Sadece "Her Şey Dahil" olduğundan kendi haklarından vazgeçip, soydaşlarına/kardeşlerine yardım götürüyorlar. İyi yürekli, saf ve temiz kalpli insanlar.

Sırf sizlerin bu iyi niyetinizden dolayı oluşan otellerin açığını kapatmak adına yarın ilk iş 3000₺'ye Antalya'da 1 haftalık rezervasyon yaptıracağım. :melek:

Biliyoruz sizler iyi, saf ve temiz yürekli insanlarsınız. "Dasvidaniya" sevgili Ruslar. :)


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar 300 TL ile yurtdışında tatil yapıyorlar. Biz 3000 TL ile kendi ülkemizde tatil yapıyoruz.:yokartık:(Yapamıyoruz).

Bir de soruyorlar 60-70'lerde Türkiye neden işgal edilmedi, o kadar güçsüz zamanlarda neden?

İşgal edip napacak adamlar. Bir kere öldürmek var. Bir de sürekli işkence etmek var.

30.000'e cillop gibi araba alırken onlar, bize 230.000'e araba alacaksın deyip, insanlara her gün işkence etmek var.
 
Son düzenleme:
Turizm bitti zaten Türkiye'de, bir de bunlar var. Babam turizm rehberi, iş yok şu an Türkiye'de, Alman açısından.
Niye gelsin ki turist? Ortalık Arap artıklarından geçilmiyor, plajlarda bizden çok onlar var. Ayrıca ülkemizin gündemine biraz göz atsalar tecavüzleri, tacizi, terörü görüp fikirlerini şekillendirmeleri gayet olası. Gider daha da ucuza Yunanistan'da yapar tatilini.
 
@ShadYaqz Ben gelsinler demedim zaten, şu durumda ben yabancı olsam başka ülkeye giderim tatile, buraya niye geleyim? Kendi açımdan canım değerli olurdu, buraya gelmeye korkardım. Ne yazık ki. :puro:
 
Türkiye'yi işgal etmek biraz sıkar. Bu işler bilgisayar oyunu oynamaya benzemez.

Gerek yok zaten, yönetimi ele geçirip, tüm kurum ve kuruluşları akıl dışı yönettirmek yetiyor.

Genelde tüm dünyada teknoloji fiyatları gün geçtikçe düşer. Bu bizde tam tersi;

Bu bir yıl önce aldığım SSD, fiyata dikkat;

upload_2017-7-5_17-23-39.png


Bu en düşük fiyat, sitelerde aynı SSD fiyatı;

upload_2017-7-5_17-25-9.png
 
Turistlerin gelmemesini geçtim bizim Almanya'da kardeş okulumuz var. Normalde ilkbaharın son aylarında yani Nisan - Mayıs gibi biz Almanya'ya gidip yaşam tarzlarını, eğitimlerini vs. görüyoruz ve zaman geçiriyoruz. O senenin sonbaharında genelde Eylül gibi onlar geliyor bu sefer bir hafta kadar. Her sene farklı bir grup gidiyor aynı şekilde bizi ağırladıkları gibi bizde aynı şekilde onları ağırlıyoruz vs. gayet güzel bir etkinlik. Ancak tahmin edin ne oldu? Terör yüzünden bu sene gelmediler. Kendileri istese bile ailelerin büyük kısmı istememiş sonra ülkede turizm ölü yok biz gelişiyoruz falan filan. Gerçekten acınası haldeyiz.
 
@ShadYaqz Ben gelsinler demedim zaten, şu durumda ben yabancı olsam başka ülkeye giderim tatile, buraya niye geleyim? Kendi açımdan canım değerli olurdu, buraya gelmeye korkardım. Ne yazık ki. :puro:
Yuh ama artık ya valla pes doğrusu bir insan kendi ülkesini bu kadar gömemez sanarsın sanki iç savaş çıkmış sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş. Diyecek lafım yok sana kardeşim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı