Nasıl yani anlayamadım, fotoğraf var mı?Yeni aldigim(bugün) orijinal Beşiktaş formasinin baskisi hava aldi sanirim nasıl duzeltirim?
Nasıl yani anlayamadım, fotoğraf var mı?
Formayi ters çevirip yağlı kağıt koyun ve ütüleyin. Yağlı kağıt ile her forma utuleniyor mu bilmiyorum eğer olmazsa yağlı kağıdı çıkarıp utuleyin direkt.
Orjinal olduğuna emin misiniz? Dolandırılmış olabilirsiniz. Bazı arkadaşlar görüyorum formanın altında birşey varmış o varsa orjinal felan diyor sizde ona kanmadınız inşallah cidden orjinaldir.Üstümte şu an hocam şöyle anlatayım kırışmış buruşburus daha yeni aldim ama.
Orijinal olduğuna emin misiniz? Dolandırılmış olabilirsiniz. Bazı arkadaşlar görüyorum formanın altında bir şey varmış o varsa orijinal falan diyor sizde ona kanmadınız inşallah cidden orijinaldir.
Baski yapan kadin gosterdiginde bi sorun yoktu posete kiristirarak koydum ben sonrasinda ondan olabilirmiKartal yuvasindan aldim hocam.
Hocam yıkama sonrasındada düzeliyor aslında.Kartal yuvasindan aldim hocam.
Baski yapan kadin gosterdiginde bi sorun yoktu posete kiristirarak koydum ben sonrasinda ondan olabilirmi
Hocam yıkama sonrasındada düzeliyor aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.